2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم سر اینکه شوهرم جای اون منو برده تهران باهام قهر کرده😅

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 28 پست
اره منم رفتم قهر کرده باهامون

مهم نی ، بگو شوهرم بی من جایی نمیره گلللممممم

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وایسا قشنگ بگم

منو شوهرم نزدیک خانواده اشیم و همیشه همه جا با ما میان ۱۰ ساله تنها جایی نرفتیم تازگیام یاد گرفتن میگن تو نرو 

خواهرش میگه من با داداشم برم تو با مامانم بازم منو تنها نمیزارن

Life goes on😊😊
شوهرم بهش گفت من هرجا برم با زنو بچه میرم میای بیا نمیایم نیا

ختم کلام👏👏

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
وایسا قشنگ بگممنو شوهرم نزدیک خانواده اشیم و همیشه همه جا با ما میان ۱۰ ساله تنها جایی نرفتیم تازگیا ...

بعد خواهرش اومده بود خونشون و شوهرم تهران کار داشت گفت هم ببرمش هم به کارم برسم 

اون میگفت ما دوتا آبجیو ببرم منم گفتم منم میام 

اگه میومدم جا بود فقط خواست من نباشم نیومد الانم قهره

Life goes on😊😊
الانم گفت تو هیچی نگو ولش کن اصلا به رو خودت نیار من جوابشو اینطوری دادم تو کاریت نباشه دیگه

دقیقا خودشون با خانواده اشون صحبت کنن خیلی بهتره ، ما هر چی بگیم یه جمله ای پیدا میکنن شرش کنن ولی شوهرت از خودشونه نهایت یه حرص میخورن و تموم

دقیقا خودشون با خانواده اشون صحبت کنن خیلی بهتره ، ما هر چی بگیم یه جمله ای پیدا میکنن شرش کنن ولی ش ...

اره اینطوری بهتره ولش 

جوابشونو داده دا ولی خیلی حرص میخورم 

۱۰ ساله یه خرید رفتم اومدین باهام تنها نرفتم چجوری روت میشه اخه 

اونیکی جاریام هیچ جا نمیبرن ۳تان فقط با ما میان 

Life goes on😊😊
اره اینطوری بهتره ولش جوابشونو داده دا ولی خیلی حرص میخورم ۱۰ ساله یه خرید رفتم اومدین باهام تنها نر ...

شوهر منم همینجور بود کم کم هدایت شد چند تا سفر دوتایی رفتیم بعد با بچه ها الان اینقدر خانوادش حرصش دادن کلا میگه خودمون بریم خستم کردن دیگه

شوهر منم همینجور بود کم کم هدایت شد چند تا سفر دوتایی رفتیم بعد با بچه ها الان اینقدر خانوادش حرصش د ...

شوهرمن مهربونه دلش نمیاد 

با خانواده منم اینطوریه میگه بریم ببریم بیایم از تنهایی خوشش نمیاد میگه همش‌بیان برن ببریم بریم باهم ولی من دوس ندارم

Life goes on😊😊