2777
2789
عنوان

اینم از جنسیت سه قلو هام

| مشاهده متن کامل بحث + 183549 بازدید | 1176 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اگه تهرانی دکتر خوبمیشناسم

اره تهرانم ممنون عزیزم

میشه اسم دکترو. بگی

من مرکز ناباروری ابن سینا میرم چند ماهی هست تشکیل پرونده دادیم پانکچرم شدم اگر خدا بخواد دوماه بعد برم برای انتقال

خدا جونم دامن تمام منتظرا رو سبز کن... الهی آمین🌹نمیدونم چرا بیشتر اونایی که تحصیلات ندارن دارن خودشونو میکشن که ثابت کنن شعور ربطی به تحصیلات نداره...البته نه اینکه خودم اعتقاد داشته باشم این دوتا به بهم ربط داره ولی اون همه اصرار دلیلش از شعور نداشتنم بدتره...

میشه به منم بگی باچه روشی ۳قلوداری خداروشکر؟

نمیدونم چطور ولی از بچه گی اعتقادم این بود که اون کسی که داره بهم ظلم میکنه هم یه بار به دنیا اومده تا زندگی کنه منم یه بار به دنیااومدم تازندگی کنم پس باشیوه خودش سرجاش مینشونمش!قرارنیست تواین یه بار زندگی همه بزنن توسرم ومن ساکت بمونم همیشه!نه خیر اگه اون حق زندگی داره منم حق زندگی دارم!🙂🙂🙂💙💚💙
نمیدونم برات فرستاده بودم یانه دوباره میفرستم برات صلوات فرستادم ان شاالله به حق امام حسین بارداریت ...

ممنون💜

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه استارتر باحالی هم هستی شما چه با حوصله جواب می دی هنوز ماهت کمه ...استراحت کن.... کارهارو بنداز ...

ممنون از شما💜💜💜

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810