2777
2789
عنوان

اینم از جنسیت سه قلو هام

| مشاهده متن کامل بحث + 183547 بازدید | 1176 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اول فکر کن همیشه بعد نظر بده ،اینجا رو نمیگم کلا میگم و واسه خودت اگه قراره جدا جدا حساب نشه پ ...

عزیزم من قبل از نظر دادن خودم سلفری دادم و خیلی تحقیق کردم،سلفری یعنی ازمایش خون و بررسی ژنتیک ازادشده ی جفت جنین،سلفری در مورد دوقلو وسه قلویی هم دقیق نیست چون جفت ها متعددن و پزشکان اصلا توصیه نمیکنن و دقیق ترین راه فقط امنیوسنتز هست،اگه نمیدونستی بدون همینطوری یه چیزی نگو

ای جانم 🥹🥹

چه عشقی میکنی استارتر جان🌹🌹

خدا حفظشون کنه🌺

مام عاشق چند قلوییم،💖🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹

دریغ از یه دونه که خدت به ما بده

ایشالا سالم میان بغلت.

دو تا پسر و یه دخملن

یه موقعی بچه میخواستم خدا نداد.خدا بهتر داند. خدا هر جور خودت صلاح میدونی،امشب شب اربعین،همیشه تو زندگیم همه چیو به زور خواستم،از الان به بعد توکل به تو از ته دلم هر جور صلاح میدونی حتی اگه ناراحت بشم. پروردگارم تنها امیدم در تنهایی هایم نگذار حس تنهایی کنم. تو کنارم باش ♥️....اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها بعدد ما احاط به علمک 🌹یا فاطمه زهرا🌹
من از روز اول هر ازمایش و سونویی ک رفتم سه برابر پول دادم حتا تهرانم پرسیدم اوناهم گفتن سه برابر نمی ...

سونوگرافی بله سه برابره چون تک تک بچه ها بررسی میشه ولی ازمایشات مخصوصا سلفری نه،اینم دکان ازمایشگاهاست

2810