2777
2789

منظورم سرطان سینه رحم خون پروستات کبد و....آیا تو ازمایشای خون هم مشخص میشه؟

وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری

بله بستگی به نوع فاکتوری داره که پزشک درخواست داده باشه

ولی معمولا از cbcهم مشخص میشه

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه اینجارو خوندی یه صلوات واسه حاجت دلم بفرست مرسی دوستم🫂💋🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فک کنم با سونو و سی تی 

ودرمرحله آخر نمونه برداری

سرطان خون فقط با آزمایش مشخص میشه 

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

آزمایشای خون هیچ مشکلی نشون نداده سونو سی تی ام ارای عالی بوده توده تو ران بوده کامل برداشته شده ولی دکتر میگه باید شیمی درمانی بشه اگه بدخیم بود مگه تو آزمایشای خون نشون نمیده؟

باWBC

منم کوروش شاه جهان شاه بزرگ شاه دادگر شاه سومر و اکد شاه چهار گوشه جهان ارتش من به آرامی وارد بابل شد نگذاشتم رنج و آزاری به مردم این شهر و این سرزمین وارد اید من برده داری را برانداختم، به بدبختی های آنان پایان بخشیدم(بخشی از منشور نامه کوروش بزرگ)کوروش شاه جهان شاه بزرگ شاه دادگر آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم منم فرزند کوروش بزرگ منم یک ایرانی  (کاربری از تاریخ ۸ اردیبهشت ۴۰۳ ساعت ۹ شب ماله من شد تایپک های قبل به من مربوط نیست)
بله بستگی به نوع فاکتوری داره که پزشک درخواست داده باشهولی معمولا از cbcهم مشخص میشه

همه آزمایشا سونوها سی تی سالم هیچ مشکلی نشون نداده ولی دکتر میگه نه چون توده بزرگ بوده باید شیمی درمانی بشه

آزمایشای خون هیچ مشکلی نشون نداده سونو سی تی ام ارای عالی بوده توده تو ران بوده کامل برداشته شده ولی ...

شیمی درمانی واسه اینه که دیگه اون توده هیچ وقت تا اخر عمر طرف رشد نکنه و بوجود نیاد مجدد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آزمایشای خون هیچ مشکلی نشون نداده سونو سی تی ام ارای عالی بوده توده تو ران بوده کامل برداشته شده ولی ...

خب سرطانی بودن توده رو با نمونه برداری فهمیدن ک بعد از جراحی توده رو فرستادن پاتولوژی

امااینکه توخون پخش شده یا ن دستور پزشکه باید ازمایش خون مخصوص بده فکر کنم بازهم نمیدونم.

اندر احوالات ماناگفته هاست..خاموشم و[ غم ] دراستخوانم میگدازد.....🖤🥀
فک کنم با سونو و سی تی ودرمرحله آخر نمونه برداریسرطان خون فقط با آزمایش مشخص میشه

عزیز سونو سی تی آزمایشات ام ارای همه عالی هستن توده هم کامل برداشته شده تو ران پا بوده ولی دکتر میگه نه چون بزرگ بوده باید شیمی درمانی بشه تا حالت بالای بیست تا آزمایش ازش گرفته همه خوب وعالی بودن

همه آزمایشا سونوها سی تی سالم هیچ مشکلی نشون نداده ولی دکتر میگه نه چون توده بزرگ بوده باید شیمی درم ...

محض اطمینان شیمی انجام میدن تو این موارد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه

ازمایش خون من اوایل هیچ مشکلی نداشت

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
شیمی درمانی واسه اینه که دیگه اون توده هیچ وقت تا اخر عمر طرف رشد نکنه و بوجود نیاد مجدد

بله دکترش هم دقیق همین حرف شما رو گفته ولی من نگرانم باز اون توده برگرده

2810