2777
2789
عزیزم گفتی قلق خاصی داره قلقش چیه لطفا بگو از کجا میخری ؟؟؟از عطاری میتونم بخرم؟

آره قلق داره زدنش یک قطره روی گونه ها بزن طوری که چربیش روصورت نمونه کاملا بره جذب پوست بشه عطاری اگر اصلشو داشته باشه بخر باید رنگش زرد پر رنگ خیلی غلیظ و سنگین باشه و بوی هسته انار بده من پدرم تو لیدی داره خودم از زیر دستگاه روغنو برمیدارم اما با این نشونه ها که بهت دادم میتونی بخری روی بوش خساس باش بوی هسته انار نده تقلبیه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دائمی سفید میکنه ؟ یا همین برای چند ساعت ؟چون منم از سفیدکننده زدن خسته شدم

نه دائمی نیست تا ده ساعت هشت ساعت سفید میمونه اگر آب نزنی  برای من که اینطوره اما خواهرشوهرام استفاده کردن چون پوستشون خشک بود احساس کشیدگی و خشکی شدید داشتن رفتن شستن اما برای من اینحور نبود خیلی باهاش پوستم خوبه

نه دائمی نیست تا ده ساعت هشت ساعت سفید میمونه اگر آب نزنی برای من که اینطوره اما خواهرشوهرام استفاد ...

چقدر خوب 

اونوقت  کسی که پوستش خشک هست  بعد از زدن روغن به پوستشون نمیتونن مرطوب کننده بزنن که حس کشیدگی نکنن؟؟

شما از روش  کرمپودری ضدافتابی  مرطوبکننده ای چیزی نمیزنین؟

مثلا من سبزع هستم  چطور سفیدم میکنه مثلا در چه حد؟؟

من پوستم چربهینی مث کرمپودره؟موقت روشن میکنه؟

بله موقته دائمی نیست  روغن انار لایه بردار خیلی خفیفی هست اگر اصلشو بزنی بعد چند ساعت سورتتو ماساژ بدی پوسته پوسته میشه میاد تو دستت میگن این همون اثر لایه برداریشه اما من لک جوش داشتم به این راحتیا ننیبره لک رو فقط پوستم روشن میکرد که واقعا لذت میبردم حتی انگار یه پف ریزی زیر پوست ایجاد میکنه من که خیلی راضیم تحربه ی من از روغن انار این بود خاستم به شما هم بگم حالا روی پوست شما چطور جواب بده نمیدونم 

ینی لایع بردارع؟یا چی

میگن اثر لایه برداری داره بعد چند ساعت که روپوستم میمونه صورتو ماساژ میدم پوسته پوسته میشه اما زیاد به لایه برداریش امید نداشته باش من از سفید کردنش راضی بودم انیدوارم شما هم نتیجه ببینی 

چقدر خوب اونوقت کسی که پوستش خشک هست بعد از زدن روغن به پوستشون نمیتونن مرطوب کننده بزنن که حس کشی ...

نه روی روغن کرم بزنی بی اثرش میکنه من امتحان کردم من پوستم کدر بدنم سفید اما صورتم کدر اما روغن انار واقعا سفیدم میکنه به جرات میتونم بگم سه درجه سفید میکنه البته شما باید اینو درنظر بگیرید شاید به پوست شما سازگار نباشه اما واقعا به پوست من میسازه وعالیه من همیشه ازش دارم اصل بودنش خیییلی مهمه اصل و خالص بدون درصدی ناخالصی 

اره از جای معتبر گرفتم پوستم خیلی چرب میکرد وتاثیری نداشت

اگر خیلی پوستت چرب شد دوحالت داره یا روغن رو زیاد به صورت زدی مثلا چهارپنج قطره  یا روغنت ناخالصی داشته یعنی قاطی داشتهچون روغن انار روغن غلیط و سنگینیه و اصولا وقتی میزنی جذب پوستت میشه اصلا صورتو چرب نمیکنه بلک کمی هم خشک میکنه صورتو .بخاطر همینه که میگم این روغن به پوستای چرب بهتر جواب میدم چون پدرم تولید کننده چند صد نوع روغن هست یه مقدار به اصالت و خاصیت روغن ها اشراف دارم