2777
2789
داروخونه ایران داره؟

بله داره ولی گرونه 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
این قرصا رو کبد تاثیر بد داره

درسته چون ملانین های پوست رو درگیر میکنه و هیچ قرصی بی تاثیر نیس 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قیمت پمادش رو میدونی عزیزم؟

ن حقیقتا ولی یبار از داروخانه چندماه پیش پرسیدم فکر کنم ۶۰۰ ت بود

روغن هسته انار مثل روح سفید میکنه پوست منو یه مدت هروقت میخاستم مهمونی برم دو سه ساعت قبلش این روغن رو میمالیدم بعد یک ساعت یا چهل دقیقه پوست سفید و روشن میشه البته زدنش شیوه ی خاصی داره نباید خیلی زیاد بزنی که چرب بشه صورتت واین که پوستت اگر خشک هست اصلا نزن رو ی پوست چرب خیلی جوابه  چپن من پوستم چربه عالیه رو پوستم اما خواهرشوعرام که پوستشون خشک بود میزدن پوستشونو خیلی خشک میکرد 

چنده مثلا؟

۵۰۰

روغن هسته انار مثل روح سفید میکنه پوست منو یه مدت هروقت میخاستم مهمونی برم دو سه ساعت قبلش این روغن ...

دائمی سفید میکنه ؟ یا همین برای چند ساعت ؟

چون منم از سفیدکننده زدن خسته شدم

گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... ‌"
نمیدونی چ مارکیش خوبه ؟

پیگمنتا یه مارکه خودش 

روغن هسته انار مثل روح سفید میکنه پوست منو یه مدت هروقت میخاستم مهمونی برم دو سه ساعت قبلش این روغن ...

روغن هسته انار خیلی خیلی غلیظه و بوی هسته انار میده زرد پررنگ گاها نارنجی هست نمیتونم  بگم از کحا تهیه میکنمچون یه عده فکر میکنن دارم تبلیغ میکنم اما اگر پوستت چربه امتحان برای منم دعا کن

من زدم یک درجه هم تغییر نکرد

روغنت اصل بود ؟ویژگیشو گفتم که باید چه جوری باشه نباید صورتتو خیلی باهاشچرب کنی یعنی یه جور بزنی که اثر چربی روصورتت نباشه  من که میزنم عالیه خیلی سفیدم میکنه