2777
2789
عنوان

ویتامین های قبل اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 56 پست
ایشالا گلم انقد حسودبم میشه من خیلی از دوستام بدون اینکه بدونن میگن با اینکه جلوگیری میکردیم خود بخو ...

ان شاءالله به وقتش.تایکسال طبیعیه باردارنشید.من ازموعدم گذشته دارم ازاسترس میمیرم که نکنه مشکلیه پریودنشدم

نه تامین اجتماعی امسال انقدرشد .اهاپس پارسال ازمایش خون انحام دادید.

اره همینجوری دادم ک مشکلی نداشتم فقط عفونت ادرار کمی که اونم اصلن دارویی ندادن امسال به پزشک زنان گفتم برای اونم ی قرص نوشت

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا فقط خودت رهامون نکن🥺🥺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شاءالله به وقتش.تایکسال طبیعیه باردارنشید.من ازموعدم گذشته دارم ازاسترس میمیرم که نکنه مشکلیه پری ...

نه استرس خودش مانع بارداری میشه باید فکرتو ازاد کنی . شاید بارداری چند وقته اقدام میکنی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه استرس خودش مانع بارداری میشه باید فکرتو ازاد کنی . شاید بارداری چند وقته اقدام میکنی

اره خیلی استرس داشتم این ماه.هنوزاقدام جدی شروع نکردم چون هنوزچکابموکامل نکردم نه فکرنکنم باردارباشم.

انجام دادیدپاپ اسمیرو؟برای من ازمایش خونم نوشت.حدوددوتومنم شد

راستی حواسم نبود من سونو هم رفتم که خداروشکر گف مشکلی نیست و فعاله بدنت برا برداری فقط خیلی استزس دارم خودم که چرا پس همه چیز خوبه این ۴ماه حامله نشدم نکنه کلا نشه و مشکل داشته باشم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واقعا خدا کنه اینطور باشه منم یکسال پیش چکاپ دادم چیزی کم نداشتم ولی چون بدنم ضعیفه مکمل گاهی مصرف م ...

بدنت یکم سردی کرده 

گرمی بیشتر بخور البته زیاده روی نکن

ز نادان بنالد دل سنگ و کوه🥲
اره خیلی استرس داشتم این ماه.هنوزاقدام جدی شروع نکردم چون هنوزچکابموکامل نکردم نه فکرنکنم باردارباشم ...

برای اقدام جدی میخای چیکار کنی مثلن الان جلوگیری میکنی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم ماهی هفته ای یکبار بخور اونن نه اینکه بزمی توی ارد سرخ کنی.

بازش کن روش نمک و لیمو و فلفل و روغن زیتون کم بزن بزار توی فر 

امگا ۳ برای ویار خیلی تاثیر داره  

دوستای نینی سایتی رو مثل خواهر دوست دارم اگه حرفی میزنم لحنم خوب نیست یا فک میکنی با منظور بدی گفتم لطفا ببهش و به دل نگیر قصد بدی ندارم🥲❤️    دو جمله بخوام بذارم امضام باشه اینه که...  زیبای من به خانواده ادمی که قصد داری باهاش ازدواج کنی به تک تک رفتار هاشون دقت کن اگه اون رفتارها رو اعصابت بود بعدا با همسرت هم به مشکل میخوری چون ایشون هم بچه همون خانواده ست و رفتار کردارش به اونا شبیه هستش همسر شما ادم متفاوتی از خانوادش در ۹۹ درصد مواقع نیست خودتو گول نزن 🙄خواهر عزیزم اگه اوضاع زندگی مشترکت خوب نیست و تو داری تمام تلاشتو میکنی ولی طرف مقابلت فقط نگاه میکنه یعنی حتما تو لایق ادمی بهتر از ایشونی و ایشون داره راه رفتنو برات باز میکنه! طلاق نه زشته نه ابرو ریزی هست و نه حرف مردم تورو خوشبخت و بدبخت میکنه برای خودت باش و برای خودت زندگی کن مردم تو براشون اهمیت نداری امروز درباره تو حرف میرنن و فردا درباره یکی دیگه  🥸🥸 درضمن بچه دار شدن نیاز به فکر کردن و سبک سنگین کردن داره عزیزم همینجوری سه چهارتا نزا لطفا🙄❤️
بدنت یکم سردی کرده گرمی بیشتر بخور البته زیاده روی نکن

واقعا یعنی ازونه؟ کلا طبعم انگار سرده زمستون دستو پام سرد میشه جای سردهم میشینم سزیع احساس میکنم رحمم سرد شد و ی ساعت اینا میکشه گرم بشه خب الانم هوا گرمه نمیدونم اخه چی بخورم چطور بخورم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم ماهی هفته ای یکبار بخور اونن نه اینکه بزمی توی ارد سرخ کنی.بازش کن روش نمک و لیمو و فلفل و روغ ...

واقعا ؟ من ماهی اصلن تو برنامه غذاییم نیس زیاد خوشم نمیاد چیز دیگه نمیدونی که این ویتامین رو داشته باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واقعا ؟ من ماهی اصلن تو برنامه غذاییم نیس زیاد خوشم نمیاد چیز دیگه نمیدونی که این ویتامین رو داشته ب ...

عزیزم ویار های وحشتناک به دلیل کمبود امگا ۳ هستن

ماهی قزل الا اینحوری که گفتم درست کنی خیلی هم خوشمزست

عزیزم سبک عذایی و ورزش خیلی مهمه  لطفا رعایت کن بعد باردار شو  تجربشو داشتم که دارم بهت میگم❤️

دوستای نینی سایتی رو مثل خواهر دوست دارم اگه حرفی میزنم لحنم خوب نیست یا فک میکنی با منظور بدی گفتم لطفا ببهش و به دل نگیر قصد بدی ندارم🥲❤️    دو جمله بخوام بذارم امضام باشه اینه که...  زیبای من به خانواده ادمی که قصد داری باهاش ازدواج کنی به تک تک رفتار هاشون دقت کن اگه اون رفتارها رو اعصابت بود بعدا با همسرت هم به مشکل میخوری چون ایشون هم بچه همون خانواده ست و رفتار کردارش به اونا شبیه هستش همسر شما ادم متفاوتی از خانوادش در ۹۹ درصد مواقع نیست خودتو گول نزن 🙄خواهر عزیزم اگه اوضاع زندگی مشترکت خوب نیست و تو داری تمام تلاشتو میکنی ولی طرف مقابلت فقط نگاه میکنه یعنی حتما تو لایق ادمی بهتر از ایشونی و ایشون داره راه رفتنو برات باز میکنه! طلاق نه زشته نه ابرو ریزی هست و نه حرف مردم تورو خوشبخت و بدبخت میکنه برای خودت باش و برای خودت زندگی کن مردم تو براشون اهمیت نداری امروز درباره تو حرف میرنن و فردا درباره یکی دیگه  🥸🥸 درضمن بچه دار شدن نیاز به فکر کردن و سبک سنگین کردن داره عزیزم همینجوری سه چهارتا نزا لطفا🙄❤️
خداروشکر..۴ماه که چیزی نیست.همین استرس عقب میندازه

نمیدونم اخه همش فکرم میره برای خاله هام دیر شد برای یکیش کلا نمیشه ولی دخترخاله ها و مامان خودم سریع باردار میشن نمیدونم والا فکرم درگیره از یطرف میترسم مث اونا بشم از یطرفم میگم من ک تو کل ازمایشاتم چیزی نبود و بدنم فعاله پس سریع باردار میشم دیگه

میگما امکان داره ادم مشکلی نداشته باشه ولی همینجوری ۳ . ۴ سال بکشه حامله بشه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم اخه همش فکرم میره برای خاله هام دیر شد برای یکیش کلا نمیشه ولی دخترخاله ها و مامان خودم سریع ...

بله امکانش هست...اماشمانه هنوزسنی داریدنه مشکلی چرااین همه استرس باورکن بخاطرهمین استرسته که نمیشی.تازه تایکسال طبیعیه.من الان نزدیک سی سالمه تازه بعدسال عروسی رفتم سراغش اونم بایکسری مشکل

2810