2777
2789
عنوان

ویتامین های قبل اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 56 پست
خواهر من قبل اقدام کلا تحت نظر پزشک بود از ویتامین و اینا گرفته تا انجام تمام آزمایش ها حتی اجازه اق ...

الهی حتما خیلی ناراحت شدن ایشلا اینسری دامنش سبز میشه منم والا اطرافیان همه گفتن سرخود اقدام نکن برو دکتر

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا فقط خودت رهامون نکن🥺🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من میگم مثلا هفته ای دوتا بخورم زیاد نه اونم ضرر داره بنظرت

به نظرم اول آزمایش انجام بده 

بگو سطح همه ی ویتامین ها و مواد معدنی رو برات بنویسه 

ز نادان بنالد دل سنگ و کوه🥲
انجام دادیدپاپ اسمیرو؟برای من ازمایش خونم نوشت.حدوددوتومنم شد

اره پاپ اسمیر فقط عفونت نشون داد . بیمه ازادی ؟ منم پارسال رفتم چکاپ بالای ی میلیون گرفت

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من میگم مثلا هفته ای دوتا بخورم زیاد نه اونم ضرر داره بنظرت

ویتامین دی رونخورهفته ای دوبار.چراداریدسرخودمیخورید.من بااینکه ویتامین دی ام ۱۰بودبهم گفت هردوهفته یک بار.که رفتم ازمایش دادم رنجش رفته بالاگفت ماهی یک بار

یه متخصص میگفت اکثر مردم ايران  کمبود مواد معدنی‌ و ویتامین ندارن به جز ویتامین دی که اکثرأ کمبود دارن .

میگفت یه عده مافیا هستن به خاطر فروش مکمل های خودشون مردم را تشویق به مصرف مکمل میکنن 

البته خب خانم ها کمبود آهن رو باز ممکنه داشته باشند 

ولب اکثر ویتامین های دیگه و املاح در بدن بیشتر مردم نرماله

ز نادان بنالد دل سنگ و کوه🥲
ویتامین دی رونخورهفته ای دوبار.چراداریدسرخودمیخورید.من بااینکه ویتامین دی ام ۱۰بودبهم گفت هردوهفته ی ...

دی نه E میگم بخورم دی رو خودمم میترسم میدونم زیادیش ضرره اگه بخورم دوز پایینشو میخورم  اون دوز بالا ها که ۵۰۰۰۰ ماهی ی دونس من ای رو میگم بخورم اخه تو نت سرچ کردم میگن خوبه برا حاملگی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دی نه E میگم بخورم دی رو خودمم میترسم میدونم زیادیش ضرره اگه بخورم دوز پایینشو میخورم اون دوز بالا ...

ولی هرچی تونت نوشته اعتمادنکن

.ان شاءالله هم شماوهم من سزیع بارداربشیم⁦❤️⁩

یه متخصص میگفت اکثر مردم ايران کمبود مواد معدنی‌ و ویتامین ندارن به جز ویتامین دی که اکثرأ کمبود دا ...

واقعا خدا کنه اینطور باشه منم یکسال پیش چکاپ دادم چیزی کم نداشتم ولی چون بدنم ضعیفه مکمل گاهی مصرف میکنم ببینید من مثلا از پاییز تا وسطای بهار همش سرما میخورم ماهی دوبار رو راحت سرما میخورم بعد اینکه کرونا گرفتم بدنم اینطوری ضعیف شد کمبود ویتامین ندارم وبی نمیدونم چرا اینطوریه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ولی هرچی تونت نوشته اعتمادنکن.ان شاءالله هم شماوهم من سزیع بارداربشیم⁦❤️⁩

ایشالا گلم انقد حسودبم میشه من خیلی از دوستام بدون اینکه بدونن میگن با اینکه جلوگیری میکردیم خود بخود باردار شدبم میگم پس چرا من نمیشم ۴ماه خودسر اقدام کردم نشد الانم ک میرم دکتر

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی میخوای اقدام کنی؟

تو اقدامیم دیگه شوهرم کارش یجای دیگس هرماه میاد ۲ . ۳ روز هستش که اونم جلوگیری نمیکنیم ببینیم ایشالا کی میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810