2777
2789
عنوان

شما بااین شرایط جدا میشیدلطفا بچه مچه نیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 66 پست
طلاق بگیری وضع بهتر نمیشه که باز با بچت بشین سرجات با یه بچه خونه ی کی بری؟

بهتر نمیشه؟

اینکه هر روز مجبور به تحمل کردن و معاشقه و رابطه جنسی با کسی که با صد نفر بهت خیانت میکنه نباشی بهتر نیست؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
به خودت برس ،خوشکل کن،خوشتیپ باش،سعی کن سطح سوادومطالعته بالاببری،و شوهرتو عاشق خودت کن،سعی کن بچه ب ...

این راهکاره ابدوغ خیاری چیه یه چندتا دیگه بچه را بدبخت کنه که چی بشه

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدر افکارت چندش اورده

من خوندم دو بار عق زدم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بهتر نمیشه؟اینکه هر روز مجبور به تحمل کردن و معاشقه و رابطه جنسی با کسی که با صد نفر بهت خیانت میکنه ...

اگه بچه نداشت اره جدایی بهترین راه

ولی وقتی داره میگه خرجمونو میده 

دوست من با بچه طلاق گرفته 

یخرده خونه خواهره یخرده خونه برادره 

دریغ از ذره ای احترام

هر بژی کورد

اگه میتونی کاری کنی خونه رو به اسمت کنه خیلی خوبه 

همیشه سعی کن یه دلیل برای خوشحال بودن پیدا کنی حتی اگر کوچیک یا کم اهمیت باشه ، همین که باعث شده برای چند لحظه خوشحال باشی کافیه.
فک کردم سنت بالاست میگی سواد ندارم پول ندارم آخه تو اول جوونیته چ جوری باید ی عمر این نکبت و تحمل کن ...

وقتی بچه رو از سر درس برداری تو مقطع راهنمایی شوهرش بدی همین‌میشه دیگه که تو بیست سالگی نه سواد داره نه هنری بلده نه میتونه مستقل شه با چندتا بچه هم پا گیرش کردن باید یا تا اخر عمر بسوزه و بسازه یا طلاق بگیره بخاطر شرایط مالی با یکی بدتر از قبلی ازدواج کنه 

مگر معجزه بشه و اتفاقی بیفته که زندگی فعلیش از قبلی بدتر نشه 

من خوندم دو بار عق زدم

والا هنوز ادعاشم میشه چندش بی خاصیت😂😂😂اینجور ادما اینقدر بدبختن ک با دیدن مشکلات دیگران باسن سوختشون خنک میشه برای همین میخوان همه تو شرایط بد باقی بمونن 

چه تاپیک اعصاب خورد کنی 

یکی میگه حقارت تحمل کن حداقل یک لقمه نون که گیرت میاد نمیری از گرسنگی 

اونیکی میگه شو. رت قرمز بپوش تا بیاد سمتت 

و....

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
اگه بچه نداشت اره جدایی بهترین راهولی وقتی داره میگه خرجمونو میده دوست من با بچه طلاق گرفته یخرده خو ...

چلاق که نشده

بره کار کنه پول در بیاره خرج خودش و بچش کنه

خرجتو بده مریضی جنسی هم بهت بده به شخصیتتم توهین کنه؟

آدمیزاد میتونه مثل مگس زندگی نکنه و عاشق گوه نباشه وقتی میدونه اگر بگرده پلو خورش پیدا میکنه

خونه هم بگیر که مثلا ببخشیش بعد که زد به اسمت جدا شو حداقل خونه ماشین باشه کلی جلویی

همیشه سعی کن یه دلیل برای خوشحال بودن پیدا کنی حتی اگر کوچیک یا کم اهمیت باشه ، همین که باعث شده برای چند لحظه خوشحال باشی کافیه.
به خودت برس ،خوشکل کن،خوشتیپ باش،سعی کن سطح سوادومطالعته بالاببری،و شوهرتو عاشق خودت کن،سعی کن بچه ب ...

واقعا امثال شماها جامعه رو خراب کردن شوهرش خیانتکار و هزارتا مسله بعد میگی بچه بیشتر بیار متاسفم واسه این تفکر🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

💚 خدایا شکرت 💚 خدایا شکرت 💚خدایا شکرت 💚