2777
2789
عنوان

شما بااین شرایط جدا میشیدلطفا بچه مچه نیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 66 پست

بشینی خرجتو بده با چجور خفت و خواری ای؟

به قیمت اینکه مریضی جنسی بگیری؟ ایدز و اچ پی وی فک میکنی شوخیه؟

۲۰ سالته، ۷۰ سالت که نیست

برو خونه بابات کار پیدا کن زندگیتو ادامه بده

پدر خوبی ابدا نیست وقتی همچین الگویی برای بچشه

وقتی مادر بچه رو به رسمیت نمیشناسه فک میکنی توی موقعیت هایی که بچتون نیازش داره تف کف دستش میندازه؟

بیدار شو

بیدار شو

بیدار شو

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
به خودت برس ،خوشکل کن،خوشتیپ باش،سعی کن سطح سوادومطالعته بالاببری،و شوهرتو عاشق خودت کن،سعی کن بچه ب ...

بچه بیشتر بیاره ؟؟؟؟؟؟؟

اصلا متوجهی چی میگی

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به خودت برس ،خوشکل کن،خوشتیپ باش،سعی کن سطح سوادومطالعته بالاببری،و شوهرتو عاشق خودت کن،سعی کن بچه ب ...

چرا بچه بیشتر بیاره آخه 

آدمی ک متعهد نباشه نه بدون بچه نه با ده تا بچه تعهد نداره 

چون دیدم میگم

باور کنید روی سنگ قبر هیچ بنی بشری ننوشته بر اثر گرسنگی مرد 

اما بسیار افرادی بر اثر کم لطفی که منجر به بیماری روانی شد و بیماری های جنسی فوت شدن 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

سنت خیلی کمه واسه اینکه تحمل کنید و بعدش حسرت بخورید ،طلاق بگیری بچه رابهت میده ؟الان حداقل پول را داری ولی روحت داغون میشه ببین کدوم واست اولویته بهترین راه فکر کنم جدایی و گرفتن بچه و سر کار رفتنه 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
دارم ولی چه فایده نهایت یه سکه بده تو دوسال

ممکنه بتونی مخشو بزنی چیزی به نامت کنه؟

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

زیر بار خرج؟😂 ساعتی ۲۰۰ تومن مگه خرج خاصیه؟

هر روزم میتونه عوضش کنه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

میگی بابای خوبیه

سنتم که کمه

برو خونه ی بابات یه حرفه یاد بگیر روبراه که شدی بچه رو بیار پیش خودت

زمان بره و سخته ولی می ارزه به ارامش بعدش

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍