شوهرم خیلی خیانت میکنه،دیروز هم رفته بود مسافرت با دوستاش دیشب یواشکی گوشیشو نگاه کردم دیدم با یه زن پولی چت کرده و اونجا خونه گرفتن و رابطه داشتن به همراه دوستاش،تنها خصوصیت خوبش اینه که پدر خوببه و خوب خرج میکنه،من اگه طلاق بگیرم باید برم خونه پدرم که زنددداشمم طبقه بالای اونا میشینن،کار ندارم سواد ندارم پول ندارم،نمیدونم چیکارکنم،میدونم الان میگید بشین خونه شوهرت کار پیدا کن و پس انداز کن بعد برو ولی نمیشه چون نمیزاره،از یه طرف میگم بمونم بخاطربچم حداقل خرج خودمو بچمو میده ،از یه طرف میگم من ۲۰ سالمه تا کیی باید تحمل کنم.
و بی عرضه که حتی نمیتونن خودشونو نجات بدناز اونجایی که تو زندگی واقعیشون عین یه کنیز و کلفت هستن ک ح ...
دیگه انقدرم بی رحمانه ست
درسته اینا یه وقتایی خودشون میخوان مگس بمونن ولی خیلی وقتا توی وضعیت خانواده و شرایطی گیر افتادن که واقعا کاری از دستشون بر نمیاد
قربانی مردسالاری و این سیستم هستن
بنظرم این دید رو هم داشته باش
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!