2777
2789
عنوان

بچه ام

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 44 پست
کلمه میگه،آب میخوام،دستشویی دارم،سیرشدم و...رو میگه،رنگ ها،اعداد،حروف الفبا،خاله وعمه وعمو ودایی،حیو ...

نمیدونم مثلا من فامیلی دارم که تا کلاس دوم اصلا متوجه نمیشدی چی میگه ، نمیتونست درست حرف بزنه 

اتیسم‌ شدت و ضعف داره اگه صحبت نکردن پسرتون بخاطره اتیسمه ، الهی از نوع خفیفش باشه و‌با تلاش شما مثل بچه های عادی زندگی کنه و‌مدرسه ی عادی بره 

چون دیر تشخیص ندادی شک نکن با درمان بچتون مشکلش تا حد زیادی رفع میشه

یه صلوات برای نوزادم میفرستی 🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم مثلا من فامیلی دارم که تا کلاس دوم اصلا متوجه نمیشدی چی میگه ، نمیتونست درست حرف بزنه اتیسم‌ ...

ممنون🌹تمام سعی من اینه که بچم مدرسه عادی بره بتونه خواسته ونیازشو راحت بیان کنه،کسی اذیتش نکنه،کسی بهش چپ نگاه کنه خفه اش میکنم،همیشه سعی میکنم حامی باشم براش،اما دوست دارم مستقل بشه

رفتارهاش چطوره.من بچه داداشم ۴سالگی حرف زد.تخم بلدرچین بهش بده

تخم مرغ وتخم بلدرچین اصلا لب نمیزنه،تو کوکو وبرنج وماکارونی میدم بهش،رفتارشم خوبه فقط جمله نمیگه نه کسیو میزنه نه به کسی زور میگه دوست داره تنها بازی کنه،صف تو پارک سر سرسره رو رعایت میکنه،از تاپ متنفره،عاشق اینه وسایل برقی شهربازی رو نگاه کنه ولی دوست نداره سوار بشه

عزیزم هرکسی برای کاری وارد این دنیا میشه. احتمالا کار و رسالت شما در دنیا هم همینه. شروع کن ب سرچ و مطالعه و کتاب خوندن. با مادر بچه هایی مثل بچه خودت گروه تشکیل بده. از درمان های طب مدرن و توصیه های طب سنتی و مادر های قدیم هر دو با هم استفاده کن. چیزی نخونده درباره مشکل پسرت باقی نزار همه متون فارسی رو ک خوندی برو سراغ متون غیر فارسی و مقاله های روز دنیا. بزار در زمینه مشکل بچه ت متخصص بشی ک ان شاالله وقتی درمان و کنترل شد به کلی مادر دیگه در این زمینه کمک کنی. این وسط ب سلامتی جسم و روان خودت هم برس.

تمام تلاشمو میکنم

عزیزم برو تو کانال دکتر والا موسوی روانشناس هستن خیلی میتونه کمکت کنه در مورد مشکل خیلی از بچه ها اصلا اعتقادی به اتیسم ندارن

درخواست دوستیمو قبول کن بهت لینک بدم

راستش من باشم به حرف یکی دو تا دکتر اکتفا نمیکنم

یعنی کلاسها و ..همه رو میبرم ها

ولی برای تشخیص اتیسم حداقل نظر ۳ تا دکتر حاذق لازمه

نذر بزرگی در نظر بگیر

و پیش چندتا دکتر عالی دیگه هم ببر خدا بزرگه

پسر توام خدای بزرگی داره..نترس و توکل کن

برای سلامتی پسرت ایت الکرسی میخونم

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..

حتما کلاس و‌اینا ببرش یکی از فامیلامون پسرشون اوتیسم دارن خیلی بهش رسیدن مدرسه و کلاسای مخصوص بردن الان ۱۸ سالشه قشنگ حرف می زنه چقد فهمیده اس الانم از طرف همون مدارس بهشون کار دادن فکر کنم تو کافینت کار تایپ انجام میدن مادرش گف دانشگاه ندارن ولی بعد از اتمام مدرسه کار عملی بهشون میدن مادرش خیییلی براش زحمت کشید

امروز با یکی از اساتید صحبت می کردم 

حرف عجیبی به من زد که هم خوشحالم کرد هم ناراحت و غمگین 

بهم گفت ازت تشکر میکنم که دیدگاه منو نسبت به اختلال اتیسم تغییر دادی. بهم گفت : ممنون که باعث شدی اونها رو به حساب بیارم و به این فکر کنم که چی تو ذهنشون می گذره و چه احساساتی رو تجربه می کنند (یه اصطلاح انگلیسی به کار برد که به نوعی ترجمه اش میشه : اونا رو داخل آدم حساب کردم) 

می گفت من اصلا فکر نمی کردم که اونا هم دقیقا عین ما هستند و احساساتی تجربه می کنند که هیچ تفاوتی با ما ندارد.

🔴 اتیسم زمانی درمان می شود که آن را تفاوت نبینیم

🔴 آن را صدایی بلند ببینیم که رنجی نهفته را فریاد می زند

🔴 علائم اتیسم همان فریاد است

🔴 این فریاد را فقط یک مادر می شنود

🔴 انسان با امید زنده است

پ.ن : ازشون اجازه گرفتم که فیلم بگیرم 💐💐

#اوتیسم_درمان_دارد

#اوتیسم_را_بشناسیم

#مادران_دلتنگ #مادران_آگاه #مادران_امیدوار

@hamrahbavaledin

#امتحان_الهی

🔻 مادری می‌گفت این بچه با این مشکلات و بیماریش، برای من حکم امتحان خدا رو داره. 

بهش گفتم زاویه دید جالبیه ولی بیا دقیق تر نگاهش کنیم. منم شنیدم که میگن خدا آدم ها رو با دادن فرزند امتحان میکنه، کاری به جنبه مذهبی و عقیدتیش ندارم. ولی شاید از جنبه روانی بشه بهتر تفسیرش کرد. 

شاید فرزند امتحان محسوب میشه از این جهت که انگار خدا با دادن فرزند به تو، اعتمادش رو به تو به عنوان یک مادر، تمام و کامل ثابت کرده، یعنی انگار خدا میگه من بهت اعتماد دارم که توانایی مراقبت از یک انسان رو داری؛ دقیقا امتحان اینجا شروع میشه : من به تو و توانمندیهات صد در صد اعتماد کردم، حالا امتحان تو اینه که ببینم تو چقدر به فرزندت و توانمندیش اعتماد داری؟؟ چقدر میتونی همون طور که من بهت اعتماد کردم و بهت یک موجود بی نقص دادم، تو هم بهش اعتماد کنی و فقط کنارش باشی و بدون دستکاری کردن و فرمون دادن، از وجودش لذت ببری و بهش عشق بدی؟؟

شاید نقص های ما در این دنیا زاییده ناتوان دیدن هاست!

#ولاء_موسوی 

@hamrahbavaledin