2777
2789
عنوان

بچه ام

340 بازدید | 44 پست

بچم چهارسالشه،حرف نمیزنه،بردمش دکتر تشخیص اتیسم داد،هم دکتر مغز واعصاب هم دکتر گفتاردرمان😔😔دارم دیوونه میشم،نمیدونم چی کنم،کلاسای گفتاردرمانی میبرمش،باهاش بازی میکنم،حرف میزنم،گاهی دعواش میکنم که بعدش از خودم متنفر میشم،دلم فقط گریه میخواد،اگه بزرگ بشه ونتونه ازدواج کنه،اگه مدرسه معمولی نتونه بره،اگه بمیرم ونامادری بیاد بالاسرش وبه خاطر اینکه صداش در نمیاد آزارش بده اگه....هزار تا اگه تو سرم رژه میره،بچم خیلی مهربون ومظلومه،هیچ آزاری نداره،همش میگم خدا چرا من.....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاید یه مشکل دیگه ای داره ببر پیش یه دکتر معروف و خوب 

یعنی تو بچی هیچ صدایی مثل عع  او از خودش درنمی اورد

یا مثلا الان هیچی نمیگه ؟ یا مثلا منظورت اینه واضح نمیتونه صحبت کنه ؟؟

یه صلوات برای نوزادم میفرستی 🙏

با گوگل مقایسه کن رفتار هاشو..

نمیدونم چرا حس میکنم تشخیص دکتر اشتباه بوده

بعدم ک عادیه تا ۴ سال حرف نزدن یعنی هیچی نگفته؟!

بعضی بچه ها تنبلن

فقط 23 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

سلام بانو جان اين مسيري كه شما هستي هفت جفت كفش آهنين و هفتا عصاي آهنين و صبر حضرت أيوب ميخواد

بايد از يه حسي كار و ذهني كار و گفتاردرمانگر حاذق كمك بگيريد

اگه كرج هستيد كلينيك اميد اترا حسي كارا و ذهني كار و گفتار درمانگر ماهري دارن

تو اين زمينه پرفسور محمود محمدي كه تخصص مغز و اعصاب دارن تو تهران هستن هم پزشك خوبي هستم

هم زمان با كاردرماني ها تحت نظر پزشك مغز و اعصاب باشه پسرتون،

امپولايي مث سربرولايزين (البته اگه تشنج نداره بچه)و شربت نوتروپيل، با تجويز و تشخيص پزشك، كمك زيادي تو گفتار ميكنه 

بايد ذره ذره به توانمندي هاي پسر نازنينتون كمك كنيد

اينم بدونيد اضطراب و استرس و دعوا و تحقير و كتك و سرزنش اوضاعش رو بدتر ميكنه

اروم و صبور باشيد، پسرتون بعد خدا همت و صبر و ارامش شما رو نياز داره

زير پنج سال، سن طلايي توانمندسازي بچه هاي اتيسم

مسير رضايت از رنج مي گذرد
سلام بانو جان اين مسيري كه شما هستي هفت جفت كفش آهنين و هفتا عصاي آهنين و صبر حضرت أيوب ميخوادبايد ا ...

فرصت هاي طلايي توانمندسازي پسرتون رو با عجز و آه و ناله و گريه تباه نكنيد بانو

سريع و صبور و قاطع و محكم آموزش ها و كاردرماني ها خصوصا حسي كاري رو شروع كنيد، ممكن وسط راه خودش جهش و پيشرفت داشته باشه

بعضي بچه ها اختلال پردازش حسي شديد دارن كه اونم شبيه اوتيسم، علايم بيماري هم پوشاني ميكنه با اوتيسم

الان وقت خدايا چرا من؟ مگه چه گناهي كردم نيست!

الان وقت توسل و تمسك و توكل به خداست

خدا تو قران گفته: اموالهم و اولادهم وسيله الفتنة 

أموال و اولاد وسيله ازمايش هستن

اين ازمون شماست بانو، توكل كنيد

درهاي رحمت خدا كنار همت و دعاهاي مادرانه شما باز

شاید یه مشکل دیگه ای داره ببر پیش یه دکتر معروف و خوب یعنی تو بچی هیچ صدایی مثل عع او از خودش درنمی ...

کلمه میگه،آب میخوام،دستشویی دارم،سیرشدم و...رو میگه،رنگ ها،اعداد،حروف الفبا،خاله وعمه وعمو ودایی،حیوانات،اشکال هندسی رو بلده،عاشق اینه تو کار خونه کمک کنه،اما جمله نمیگه،یه کارو چند بار دوست داره تکرار کنه

سلام بانو جان اين مسيري كه شما هستي هفت جفت كفش آهنين و هفتا عصاي آهنين و صبر حضرت أيوب ميخوادبايد ا ...

پیش دکتر بهروز جلیلی بردم،گفت تو طیفه،گفت باید گفتاردرمانی وکاردرمانی رو شروع کنی،مهدکودک وپارک ببریش،آزمایش کلی وجامع براش نوشت وگفت آزمایشگا مشکل نداره

فرصت هاي طلايي توانمندسازي پسرتون رو با عجز و آه و ناله و گريه تباه نكنيد بانوسريع و صبور و قاطع و م ...

گفتاردرمانی میبرم،پارک ومهد میبرم،تو خونه باهاش حرف میزنم

پیش دکتر بهروز جلیلی بردم،گفت تو طیفه،گفت باید گفتاردرمانی وکاردرمانی رو شروع کنی،مهدکودک وپارک ببری ...

بله دقيقا مسير همينه

حسي كاري و ذهني كاري و گفتار درماني

تا ميتونيد كتاب بدونيد براش

داستان هاي زنجيره اي خانم دريانورد خيلي كارآمدن

كلا كتاباي اين اين خانم خيلي بدردبخورن

فلش كارت و پازل و خمير بازي و شن بازي و 

كلا موضوعاتي كه حواس رو درگير ميكنه

همزمان ماساژش بديد(حس لامسه رو درگير كنيد)

بالا سرش هم عود روشن كنيد يا گلاب به بينيش اسپري كنيد كه حس بويايي ش تحريك شه

ميتونيد مسواك رو آغشته به دارچين و ... كنيد و به بهانه مسواك زدن دندوناش، رو زبونش بزنيد و حس چشاييش رو تحريك كنيد

از كيسه اب گرم و كيسه اب سرد و يخ  و برس نرم برا تحريك لامسه ش استفاده كنيد

گفتاردرمانی میبرم،پارک ومهد میبرم،تو خونه باهاش حرف میزنم

بله بله، بودن تو جمع بچه هاي عادي خيلي خيلي كمك كننده ست

گل بانو جان مجددا تاكيد ميكنم، صبوووور بااااشيد

سعي كنيد عصباني نشيد، بچه هاي تو طيف همينطوري خودبخودي كه اختلال حواس دارن مضطربن

مضطربترش نكنيد

الان همه پناه اون طفل معصوم بعد خدا شماييد

سعي كنيد مشكل رو بپذيريد، ضعف نشون نديد، دنبال راه حل باشيد

الحمدلله كلي كاردرماني هست

خصوصا SI يا همون حسي كاري خيلي كمك به اين بچه ها

حتما رو فرمان پذيريش كار كنيد تا ازتون تبعيت كنه و بتونيد باهاش تمرين كنيد

اگه تحت نظر روانپزشك يا روانشناس هم باشه كه با رفتار درماني هم خيلي كمك ميشه بهش