2777
2789
عنوان

زندگی پس از مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 93 پست
124000 پیغمبر12 امامقرآنکمه اینا، دیگه چی باید میفرستاد تا باورش کنیم

از ۱۲۴ هزار پیامبر جز یه متن چیزی دیدی؟

از ۱۲ امام چطور؟

اصلا دلیل اصلی که من به این نتیجه رسیدم اسلام درست نیست همون قرآن و احادیث بودن

ولی اینجا جای بحثش نیست جدی چون آخر این بحث منم که تعلیق میشم 

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید. همچنان کوتوله_جذاب‌م فقط اکانت قبلیه تعلیق شد 🫡
خب اونموقع میگم ای خدای عادل و بخشنده چرا برای راهنمایی من و امثال من یه نشونه درست و حسابی نفرستادی ...

اهل بحث نیستم ولی فکر میکنم این یه جور چشم بستن به این همه نشونه و یه جور خود به خواب زدنه.خواهش میکنم کمی بیشتر تفکر و تعقل کنید به خاطر خودتون💜🌷

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اهل بحث نیستم ولی فکر میکنم این یه جور چشم بستن به این همه نشونه و یه جور خود به خواب زدنه.خواهش میک ...

من اهل بحث هستم و اتفاقا خیلی دوست دارم با بقیه راجع‌به این چیزا حرف بزنم چون بالاخره مسئله خیلی مهمیه

ولی نی نی سایت جای صحبت راجع‌به این چیزا نیست 

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید. همچنان کوتوله_جذاب‌م فقط اکانت قبلیه تعلیق شد 🫡
کدوم نظریه رد شدهبیگ بنگو تکامل داروینکاملا فکت علمی و تایید شدست ولی اینجا جای بحث درباره اینا نیست ...

این نظریه ک شما میفرمایین اولا فقط در حد نظریه هست و هیچ علمی تاییدش نکرده فقط داره ساختار زمین و ستارگان رو توضیح میده مثه این که جنینی در داخل شکم مادرش باشد و راجبه آن صحبت بشه و بگن ک این ساختار جنین هست و چ مدت و و ب چه طریقه در حال رشد هست اما این جنین آیا با نظریه ب وجود آماده

این نظریه ک شما میفرمایین اولا فقط در حد نظریه هست و هیچ علمی تاییدش نکرده فقط داره ساختار زمین و ست ...

جنینو که میدونیم از کجا و از چی به وجود اومده مگه نه؟

از ۱۲۴ هزار پیامبر جز یه متن چیزی دیدی؟از ۱۲ امام چطور؟اصلا دلیل اصلی که من به این نتیجه رسیدم اسلام ...

شما از اجدادتون چیزی جز یک اسم شنیدین نه پس میشه گفت اونها هم وجود نداشتن پس اگه وجود نداشتن شما هم الان وجود نداشتین

بیگ بنگ نمیتونه خونه بسازهولی کهکشان راه شیری که می‌تونهبازم میرسیم به همون چیزی که چندتا پیام بالات ...

خدا قطعا وجود داره و قطعا این نظم خاصی که در جهان هست به دست خدا و به لطف خداست.منم توقع ندارم شما مثل من فکر کنید.فقط تجدید نظر کنید کمی تفکر و تعقل بیشتر به هر حال ضرری نداره و خارج از لطف نیست نهایت به عقیده تون پایبندتر میشین🌷

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼
شما از اجدادتون چیزی جز یک اسم شنیدین نه پس میشه گفت اونها هم وجود نداشتن پس اگه وجود نداشتن شما هم ...

منکه می‌دونم از اجدادم به وجود اومدم

پس اونا وجود دارن

ولی این ۱۲۴ هزار پیامبرو که خیلیاشون رو اصلا ما نمیشناسیم

اوناییم که کتاب دارن و معروف ترن مثل مسیح کلی اشتباه دارن

مثلا مسیح میگه قدمت جهان ۶۰۰۰ ساله که خب علم ردش می‌کنه

یا میگن اولین انسانها از خاور میانه بودن که اینم اشتباهه از آفریقا بودن...

چطور میتونم باور کنم مسیح پیامبر خداست؟ یا موسی و بقیه

راجع‌به پیامبر اسلام که اصلا حرفی نمی‌زنم چون نی نی سایته بالاخره

خدا قطعا وجود داره و قطعا این نظم خاصی که در جهان هست به دست خدا و به لطف خداست.منم توقع ندارم شما م ...

بهتون اطمینان میدم که کار آتئیست شک‌ کردنه

شک کردن به همچی

من اهل بحث هستم و اتفاقا خیلی دوست دارم با بقیه راجع‌به این چیزا حرف بزنم چون بالاخره مسئله خیلی مهم ...

بله بحثش طولانیه.من با یک نفر که علمش رو داشتن کامل صحبت کردم و ایشون گفتن ماده اثر واحده داره و برای همین این نظریه رد شده کامل توضیح دادن و بنده قانع شدم ولی نمیتونم شمارو با چند جمله قانع کنم.اما چندتا فرمول بلدم که اگر بخواهید به جواب درست برسید بگم براتون

از ۱۲۴ هزار پیامبر جز یه متن چیزی دیدی؟از ۱۲ امام چطور؟اصلا دلیل اصلی که من به این نتیجه رسیدم اسلام ...

دینی که الان به ما رسیده نتیجه زحمات همین پیامبرا و امام ها هست

قرآن هم که الان در دسترس همه هست، اگه با معنی بخونیش متوجه اعجازش میشی 

تو قرآن هم خدا به وضوح گفته، راه درست رو برای انسان مشخص کردیم، حالا هر کسی میخواد بهش عمل کنه یا نکنه با خودشه

شما میگی از پیامبرا چی دیدی جز متن؟ 

بیگ بنگ رو کی دیده که اینقدر با اطمینان در موردش حرف میزنن

من قصدم این نیست شما رو قانع کنم، فقط خواستم بگم یه جور زندگی کنید که اگه حتی یک درصد داشتید اشتباه می‌کردید، اون دنیا دست خالی نباشید

اگه تا حالا قرآن نخوندید، یه بار هم که شده، فکر کنید کتاب رمانه، باز کنید معنیشو بخونید شاید نظرتون عوض شد

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
بله بحثش طولانیه.من با یک نفر که علمش رو داشتن کامل صحبت کردم و ایشون گفتن ماده اثر واحده داره و برا ...

این نظریه رو که کسی رد نکرده فعلا بطور رسمی

اگه توضیح بدید که خیلی ممنون میشم🫶🫡

بعدا مطالعه میکنم

ولی حتی رد شدن این نظریه هم وجود خدارو اثبات نمیکنه

بهتون اطمینان میدم که کار آتئیست شک‌ کردنهشک کردن به همچی

خداوند مهربان‌تر از مادر هست امیدوارم خودش کمکتون کنه از خدا بهترین چیزی ک میتونم براتون بخوان همینه چون هرچی توضیح میدم بیشتر شما دور تر میشی خداوند قادر مطلق هست و می‌تونه شمارو رو کمک کنه تا ب نتیجه برسین

دینی که الان به ما رسیده نتیجه زحمات همین پیامبرا و امام ها هستقرآن هم که الان در دسترس همه هست، اگه ...

حداقل برای بیگ یه توضیحی هست

یه دلیلی هست 

شواهدی هست 

من قرآنم خوندم

حتی انجیل و تورات و ... هم یه مقدار کمی خوندم

و بنظرم این نمیتونه حرف خدایی باشه که ادیان معرفی میکنن

خداوند مهربان‌تر از مادر هست امیدوارم خودش کمکتون کنه از خدا بهترین چیزی ک میتونم براتون بخوان همینه ...

چطور خدایی که مهربان تر از مادر هست می‌تونه یه همچین افتضاحی به بار بیاره بعد اسمشو بذاره زندگی قبل از مرگ و امتحان و ...