2777
2789
عنوان

زندگی پس از مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 93 پست
از اونجایی که آتئیستم بنظرم خلقت اتفاقی بودهو هر انسانی یکبار فرصت زندگی کردن دارهو باید هدفشو توی ا ...

هیچ مرد و زنی اتفاقی خلق نشده پدر مادر هامون خواستن که ما الان اینجاییم این اتفاقی نبوده خواسته پدر مادر بوده قبل از اون هم خواسته خداوند

هیچ مرد و زنی اتفاقی خلق نشده پدر مادر هامون خواستن که ما الان اینجاییم این اتفاقی نبوده خواسته پدر ...

خداوند خواسته کی بوده؟

از کجا به این نتیجه رسیدی که خدا مارو خلق کرده

شاید واقعا اتفاقی باشه

ولی خب واقعا آدم دلش نمیخواد اینو درک کنه

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید. همچنان کوتوله_جذاب‌م فقط اکانت قبلیه تعلیق شد 🫡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از اونجایی که آتئیستم بنظرم خلقت اتفاقی بودهو هر انسانی یکبار فرصت زندگی کردن دارهو باید هدفشو توی ا ...

عزیزم مرسی از امضای قشنگت.. کاش طرز تفکر همه مثه شما بود.. شاید اون موقع اینهمه کینه و دشمنی و اختلاف بین مردم وجود نداشت 😔

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔
عزیزم مرسی از امضای قشنگت.. کاش طرز تفکر همه مثه شما بود.. شاید اون موقع اینهمه کینه و دشمنی و اختلا ...

ممنون که توجه کردی 🫶

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید. همچنان کوتوله_جذاب‌م فقط اکانت قبلیه تعلیق شد 🫡
خالق توسط کسی خلق نمیشه

خالق این جهان بیگ بنگه(پس توسط کسی خلق نشده)

و اینکه من و شما و کلی موجود دیگه دارن زندگی میکنن

بخاطر نظریه تکامل داورینه

حالا نقش خدا اینجا چیه

استارتر عزیز

دقیقا همینطور هست که میگین

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
به نام خداوند رحمتگر مهربان

وَالْعَصْرِ ﴿۱﴾
به عصر سوگند، (۱)

إِنَّ الْإِنْسَانَ لَفِي خُسْرٍ ﴿۲﴾
كه انسانها همه در زيانند. (۲)

إِلَّا الَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ وَتَوَاصَوْا بِالْحَقِّ وَتَوَاصَوْا بِالصَّبْرِ ﴿۳﴾
مگر كساني كه ايمان آورده، و اعمال صالح انجام داده‏ اند و يكديگر را به حق سفارش كرده، و يكديگر را به شكيبائي و استقامت توصيه نمود. (۳)

خداوند به علاوه بر آفرینش هستی ...دنیا و انسانها.. کتاب قرآن و پیامبران رو برای ما فرستاد

اما با این حال یک سری معتقدند که از ابتدا یک ماده و انرژی بوده و اتفاقی ما به وجود آمده ایم 

حالا یک ماده ای بوده انسانها رو به وجود آورده

بقیه آفرینش چی؟؟؟اگر درست فکر کنیم خود به خود خودمون به جواب درست میرسیم

این نظریه به اثبات نرسیده و رد شده به هزاران دلیل علمی و محکم💜

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼
بیگ بنگ متوجه نشدم

یه انفجار بزرگ که باعث به وجود اومدن هستی شده

اختلاف نظر من و شما توی اینه که شما فکر میکنید نظم جهان هستی حتما نیاز به خدا داره

من فکر میکنم دلیل علمی داره و اتفاقی بوده

خدایی دخیل نیست

و ما هرچیزی که فعلا علمشو نداریم میندازیم گردن خدا

مثل انسانهای قدیم که فکر میکردن رعد و برق و زلزله خشم خداست و حتی براش نماز وحشت هم میخوندن :)

بهرحال هیچکس نمیتونه قطعی بگه خدا وجود داره

یا خدا وجود نداره

منم از کسی انتظار ندارم مثل من فکر کنه 

عزیزم 

تا حالا به این فکر کردی که اگه بعد از عمر طولانی، مردی و رفتی اون دنیا، بعدش دیدی تفکرت اشتباه بوده، خدایی هست، آخرتی هست

اونوقت دست خالی اون دنیا میخوای چکار کنی

اینقدر با اطمینان نگو به خدایی وجود نداره

این همه نشونه خدا برامون گذاشته، چطور میشه انکارش کرد

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
استارتر عزیزدقیقا همینطور هست که میگینبِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِبه نام خداوند رحمتگر مهرب ...

کدوم نظریه رد شده

بیگ بنگ

و تکامل داروین

کاملا فکت علمی و تایید شدست 

ولی اینجا جای بحث درباره اینا نیست چون بهرحال من دانشمند نیستم آخرش به یه سوالی میرسیم که جوابشو هیچکدوم نمی‌دونیم

ولی بیگ بنگ و تکامل داروین رد نشده

عزیزم تا حالا به این فکر کردی که اگه بعد از عمر طولانی، مردی و رفتی اون دنیا، بعدش دیدی تفکرت اشتباه ...

خب اونموقع میگم ای خدای عادل و بخشنده 

چرا برای راهنمایی من و امثال من 

یه نشونه درست و حسابی نفرستادی

آخه نظم جهان که دلیل وجود خدا نیست🤷‍♀️

خداوند خواسته کی بوده؟از کجا به این نتیجه رسیدی که خدا مارو خلق کردهشاید واقعا اتفاقی باشهولی خب واق ...

با تفکر و تعقل!

همونطور که با دیدن خیلی چیزها متوجه میشیم ساخته دست بشر هست و خود به خود به وجود نیامدن.مثل ماشین...خانه....از خیلی چیزها متوجه میشیم که خالقی قادر و دانا و توانا پشت ماجرا هست توی دنیا تنوع آفرینش بسیاره...عزیزم این نظریه اثبات نشده فقط مطرح شد...

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼
خب اونموقع میگم ای خدای عادل و بخشنده چرا برای راهنمایی من و امثال من یه نشونه درست و حسابی نفرستادی ...

124000 پیغمبر

12 امام

قرآن

کمه اینا، دیگه چی باید میفرستاد تا باورش کنیم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
با تفکر و تعقل!همونطور که با دیدن خیلی چیزها متوجه میشیم ساخته دست بشر هست و خود به خود به وجود نیام ...

بیگ بنگ نمیتونه خونه بسازه

ولی کهکشان راه شیری که می‌تونه

بازم میرسیم به همون چیزی که چندتا پیام بالاتر گفتم 

"اختلاف نظر من و شما توی اینه که شما فکر میکنید نظم جهان هستی حتما نیاز به خدا داره

من فکر میکنم دلیل علمی داره و اتفاقی بوده

خدایی دخیل نیست

و ما هرچیزی که فعلا علمشو نداریم میندازیم گردن خدا

مثل انسانهای قدیم که فکر میکردن رعد و برق و زلزله خشم خداست و حتی براش نماز وحشت هم میخوندن :)

بهرحال هیچکس نمیتونه قطعی بگه خدا وجود داره

یا خدا وجود نداره

منم از کسی انتظار ندارم مثل من فکر کنه"