الان یه بچه ی پسر ده ساله دارم . بشدت دلم یه همسر و همدم خوب میخاد دلم زندگی و خونواده میخواد . من با پسرم تنها زندگی میکنم سخته نمیتونم از نظره مالی مدیریت کنم ولی امکان ازدواج هم ندارم بخاطر پسرم . خیلی دلم واسه خودم مبسوزه که باید تا آخره عمر تنها باشم تکیه گاهی نداشته باشم و تو آتیش فقر بسوزم .این حق من نبود
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
یعنی دوباره طلاق بگیرم!!من منظورم این بود استاتر از شرایطش ناراضی نباشه و فک نکنه ازدواج مجدد قراره بهشت براش بسازه.دیگه قرار نیست فقط برای ی استقلال بعد ازدواجباز طلاق.🤣🤣🤣🤣
یعنی دوباره طلاق بگیرم!!من منظورم این بود استاتر از شرایطش ناراضی نباشه و فک نکنه ازدواج مجدد قراره ...
وقتی میگی برای یه استقلال چرا طلاق ! پس ینی متاهلی رو ترجیح میدی ! جالبه شماها برا طرف نسخه میپیچید خودتون عملیش نمیکنید ! خب اگ خوبه . چرا که نه .. طلاق بگیر .. دوباره مجرد و مستقل زندگی کن .. هر چند جدام بشی بازم به فکر شوهر کردنی بعدش😑😑😑
وقتی میگی برای یه استقلال چرا طلاق ! پس ینی متاهلی رو ترجیح میدی ! جالبه شماها برا طرف نسخه میپیچید ...
چه ربطی داشت اصلا.آدم خیلی چیزا رو شاید ترجیح بده ولی انجام دادنش درست نباشه.بعدشم من به زن متاهل نگفتم مستقل شو.مجرده ناراحته.گفتم کارتو توسعه بده استقلال پیدا کنی بهتره تا با ی بچه ازدواج کنی.بعنوان ی تجربه در اختیارش گذاشتم.قبل ازدواج من کسی همچین تجربه ای بمن نشون نداده بود که درس بگیرم.و قطعا کسی که متاهله دیگه درست نیست جدا شه فقط بخاطر استقلال وقتی شوهرش خوبیاهابی داره