2777
2789
عنوان

من 36سالمه فقط یه سال زندگی مشترک داشتم بعدش طلاق گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 2776 بازدید | 103 پست
نگفتم بزنه به دیوار.من حسم این بود این خانم محترم بیشتر بخاطر داشتن ی پسر وتجربه تلخ ازدواج قبلی تما ...

کاری به این خانوم یا هیشکی دیگه ندارم . خیلیا میخوان ازدواج کنن ولی سر نمیگیره . 

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به گفتن راحته . میگه باشه قبول میکنم فردا اذیتش کرد چی؟ فردا نخاستش چی؟ دوباره باید طلاق بگیرم با بچ ...

خیلی آدم ها هستن واقعا قلبی دوست دارن با خانوم های مثل شما ازدواج کنند خرجشو بدن

که به مشکل نخورن

درسته . خب وقتی متوجه شدی بازم هپخیلی راحت میتونید به شرایط قبلی برگردید

یعنی دوباره طلاق بگیرم!!من منظورم این بود استاتر از شرایطش ناراضی نباشه و فک نکنه ازدواج مجدد قراره بهشت براش بسازه.دیگه قرار نیست فقط برای ی استقلال بعد ازدواج‌باز طلاق.🤣🤣🤣🤣

یعنی دوباره طلاق بگیرم!!من منظورم این بود استاتر از شرایطش ناراضی نباشه و فک نکنه ازدواج مجدد قراره ...

وقتی میگی برای یه استقلال چرا طلاق ! پس ینی متاهلی رو ترجیح میدی ! جالبه شماها برا طرف نسخه میپیچید خودتون عملیش نمیکنید ! خب اگ خوبه . چرا که نه .. طلاق بگیر .. دوباره مجرد و مستقل زندگی کن .. هر چند جدام بشی بازم به فکر شوهر کردنی بعدش😑😑😑

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
وقتی میگی برای یه استقلال چرا طلاق ! پس ینی متاهلی رو ترجیح میدی ! جالبه شماها برا طرف نسخه میپیچید ...

چه ربطی داشت اصلا.آدم خیلی چیزا رو شاید ترجیح بده ولی انجام دادنش درست نباشه.بعدشم من به زن متاهل نگفتم مستقل شو.مجرده ناراحته.گفتم کارتو توسعه بده استقلال پیدا کنی بهتره تا با ی بچه ازدواج کنی.بعنوان ی تجربه در اختیارش گذاشتم.قبل ازدواج من کسی همچین تجربه ای بمن نشون نداده بود که درس بگیرم.و قطعا کسی که متاهله دیگه درست نیست جدا شه فقط بخاطر استقلال وقتی شوهرش خوبیاهابی داره