2777
2789
عنوان

من 36سالمه فقط یه سال زندگی مشترک داشتم بعدش طلاق گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 2776 بازدید | 103 پست

واقعا درکت میکنم طلاق با بچه سخته منم جداشدم ودوتاپسر دارم  چندسال تنها بودم بدون هیچ عشقی شوهرمم ازدواج کرد وجدا شده بود پسرم تصادف کرد و پای شوهرم به خونم باز شد هنوزم میاد وواسه خودش اتاق داره ومنم که به خاطر بچه هام تحمل میکنم

ای دریغ از عمر رفته سوز و سودای گذشته

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی خوبه عزیزم . پسرم خیلی بچه ی خوبیه

انشاالله ی بخت خوب وارد زندگیتون بشه ...

اما بنظرم ی دوست خوب هم پیداکنید خوب باشه ... باهم سفر برید تفریح کنید ... خودش باعث میشه از تنهایی در بیاید 

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

اون بحثش جداست.اول خودت بایدبخوای. این همه ازدواج میکنن

ینی چی اول باید خودت بخوای ؟! مثلا چیکار کنه ؟ آگهی دیوار بزنه؟! وقتی خواستگار خوب نیس چیکار کنه . بخاطر تنخا بودن ک نمیشه باهر کسی ازدواج کرد . الان برای دخترای مجرد هم خواستگاری نیس واقعا . ایشون ک خب شرایطش فرق میکنه . بنظر منکه فقط باید خدا بخواد . وگرنه هیچ جوری جور نمیشه

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
انشاالله ی بخت خوب وارد زندگیتون بشه ...اما بنظرم ی دوست خوب هم پیداکنید خوب باشه ... باهم سفر برید ...

ممنون عزیزم . انقدر درگیره زندگی ومشکلاتم که اصلا وقتی نمیمونه واسه دوستی 

ینی چی اول باید خودت بخوای ؟! مثلا چیکار کنه ؟ آگهی دیوار بزنه؟! وقتی خواستگار خوب نیس چیکار کنه . ب ...

نگفتم بزنه به دیوار.من حسم این بود این خانم محترم بیشتر بخاطر داشتن ی پسر وتجربه تلخ ازدواج قبلی تمایل به ازدواج نداره.یجورایی میترسه