2777
2789
عنوان

نوزادم از کریر افتاد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 30 پست
نه فقط وقتی افتاد بلند گریه کرد بلندش کرد چند ثانیه بعد ساکت شدنمیدونم خورده یا نه ولی سرش قرمز نشده ...

ببرش دکتر،درضمن بچه دوماهرو از خودت جدانکن،چرا کمربند کریرو نبستی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه فقط وقتی افتاد بلند گریه کرد بلندش کرد چند ثانیه بعد ساکت شدنمیدونم خورده یا نه ولی سرش قرمز نشده ...

ینی دو ساعته خوابه یا تازه خوابیده ؟

پسر قشنگم،مرد کوچولوی مامان🫀قربون دست و پای کوچولوت بشم ، خداروصد هزار مرتبه شکر که سهم زندگیمون شدی 😍، و اما تو ، تو دلی مامان ... هرچند غافلگیر شدیم اما ، الهی که سالم دنیا بیای و پر از نور و امید و شادی باشی 😍🧿ملکه بانوی سابقم 
ینی دو ساعته خوابه یا تازه خوابیده ؟

خوابید بعدش چون تو ماشین عادت داره میخوابه بعد بیدار شد شیر خورد الان تازه خوابید دیگه ام بی قراری نکرد فقط من دارم همش گریه میکنم شوهرم میگه چیزیش نشده

نبسته بودم

ای وای خیلی کار خطرناکیه 

این اتفاق رو یه نشونه در نظر بگیرید که از این به بعدمخصوصا تو این موارد بی احتیاطی نکنید خدا واقعا رحم کرده اتفاق بد تر نیفتاده ولی یه چکاپ ببر حتما و پشت گوش ننداز

the most important decision in❣️
شوهرت تیمارستانیه،زنگ بزن بابات بیاد ببره،بچه دوماهه استخوان هاش خیلی نرمه،درضمن بیشتر حواستو جمع کن

اگه به بابام بگم منو میکشه چند بار بهم گفت بچه رو نیار بیرون خیلی کوچیکه من گوش نکردم  اگه بهش بگم کلی دعوام میکنه

هیچ جاش نه قرمز شده نه کبود بی قراری ام نمیکنه

خداروشكر چيزيش نشده صدقه بزار كنار حتما  

اگه ميخواي خيال خودت راحت شه يه چكاپ ببرش خدا رحم كرده 

آخه بچه يك ماه و نيمرو كجا بردي زياد نبرش اين ور اون ور بزار يه ذره بزرگ شه جون بگيره

خدايا شكرت❤️🧡💛💚🤍💜💖💙
خداروشكر چيزيش نشده صدقه بزار كنار حتما اگه ميخواي خيال خودت راحت شه يه چكاپ ببرش خدا رحم كرده آخه ...

شوهرم نمیزاره میگه وقتی هیچ جاش نه قرمزه نه کبود بی قراری ام نمیکنه استفراغم نداره چرا ببریمش سرشو خیلی نگاه کردم اصلا کبود و قرمز نیست

شوهرم نمیزاره میگه وقتی هیچ جاش نه قرمزه نه کبود بی قراری ام نمیکنه استفراغم نداره چرا ببریمش سرشو خ ...

انشالله كه چيزيش نيست از اين به بعد بيشتر حواست جمع كن

خدايا شكرت❤️🧡💛💚🤍💜💖💙
شوهرم نمیزاره میگه وقتی هیچ جاش نه قرمزه نه کبود بی قراری ام نمیکنه استفراغم نداره چرا ببریمش سرشو خ ...

ببین با این ارتفاع که چیزی نمیشه قطعا اما به شوهرت بگو یه آقایی تصادف کرده گفتن بیا ببرمیت بیمارستان گفته نه خوبم و اینا هیچیشم نشده بوده پا میشه می‌ره ولی خونریزی داخلی کرده

خدای نکرده اگر اتفاقی بیفته هیچوقت خودتون رو نمیبخشید بچه استخوان های نرمه

اگر شوهرت نمیاد با برادری مادری پدری کسی برو اگرم کسی رو نداری شده با اسنپ و اتوبوس ببرش

کار از محکم کاری عیب نمیکنه

کارزار خروج افغان ها رو امضا کن👇https://www.karzar.net/136819
ببین با این ارتفاع که چیزی نمیشه قطعا اما به شوهرت بگو یه آقایی تصادف کرده گفتن بیا ببرمیت بیمارستان ...

الان بچم خوابه خیلی طبیعی و مثل همیشه من دارم گریه میکنم شوهرم میگه تو خیلی حساسی

2810