2777
2789

من نمیدونم چجوری و با چ روشی 

اما من هر وقت با عموم حرف میزنم ی چیزایی میگه یجوری حرف میزنه اصلا میمونم نمیدونم چی بگم دهنم بسته میشه 

ی چیزایی درباره دین میگه ک تو عمرم نشنیدم 

ی چیزایی میگه که میگم نکنه درست بگه اگ اینجوری باشه چی دوباره میگم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایمانت و اطلاعات دینی ات قوی نیست

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812

نطرتو خوب میکنه یا بد؟

من یه دوستی دارم اونقدر خوب حرف میزنه خیلی روم تاثیر گذاشت

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲

یکی از اعضای خانواده ی منم همینطوره، با حرف کسی عقیدت رو عوض نکن. ببین عقل و منطق خودت چی میگه.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

واقعیت اینه که دین جواب بیشتر سوالا رو‌نداره عزیزمطبیعیه که پشیمون شی

بدتر اط همه اینه که آدمای مذهبی کخ مسسول هستن اولین و ساده ترین و شاید چرت ترین حوابی که به ذهنشون میرسه به بعضی سوالا میدن بجای اینکه بگن نمیدونیم الله اعلم

این باعث میشه خیلی دافعه و سبکی بوجود بیاد و اعتماد از بین بره

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812

دانسته هات کمه. در هر مطلبی چه موافق چه مخالف بخوای صحبت کنی باید دانسته هات زیاد باشن و گرنه توی بن‌بست میوفتی. مطالعه علاجه کاره

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 

حرفهاشو بگو ببینم چیه اگه تعلیق نمیشی البته

با آگاهی دینداری کردن و دیدگاه نقادانه به دین چیزی نیست که دین ما ازش فرار کنه اتفاقا قرآن کفار رو بابت اینکه کورکورانه از آیین پیشینیانشون پیروی می‌کردند و در برابر پذیرش حق مقاومت داشتند، مذمت می‌کنه و بارها و بارها به تفکر و تعقل و تأمل دعوت می‌کنه و اسلام   مسلمانان رو به تققه در دین فرامی‌خوانه و البته مهم‌تر از همه اصول دین ما تحقیقی‌ه منتهی نکته اساسی اینه که خیلی با احتیاط و از منابع موثق، افراد آگاه و دلسوز راهنمایی بخواهید و از کتب ضاله و مطالب گمراه‌کننده دوری کنید.

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 

درستش اینه در مورد حرفای عموت جوابی نداری 

اول ایمانت باید قوی باشه 

دوم یک بار قران رو با معنی بخونی ودر صورت لزوم تفسیرشم هست 

اگه توگوگل سرج کنی راز های قران کلی مطالب جالب میاد .ودیگه اینکه در مورد اون مطالب تحقیق کنی از طریق کتاب 

اینترنت  وسوال کردن از اهلش 

هم ایمانت قوی تر میشه هم عموت در مققابلت کم میاره 

قدم اول اینه که باید بخوایاین اتفاق بیفته

2810