2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه تون بد غذاست 🫤

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 71 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم با اینکه بهم سخت گذشت ولی خیلی دلم تنگ میشه هر چند روز میرم عکس و فیلمارو میبینم🫠🫠🫠دلم نوزاد ...

منم دلم برا اون موقع که خوب غذا میخورد و خوب شیر میخورد تنگ شده الان یه ماهه دندون در اورده یعنی بغضی روزا از حرص گریه میکنم 😪

سخت نگیر

پسر من دوسال و سه ماهشه ی روز میخورد دو روز التماسی باید میدادم بعد دیدم وقتی گشنس قشنگ خودش میخوره دیگه حرص نمیخورم صبحونه دو تا لقمه خورد بجاش الان ی بشقاب هندونه 

همیشه دنبال یه عشق واقعی بودم یکی که رفیق باشه، یکی که برای درد دل کردن باهاش چرتکه نندازم  نکنه بعدا تو سرم بزنه،یکی که خیاااالم راحت باشه زیباترین و بهترین دختر شهرم براش،یکی که تکیه گاه تنهایی ها و غصه هامه یکی که پایه خل بازی هامه ولی خب همیشه که آدم  به خواسته هاش راحت نمیرسه😊 برای همه خواسته هام می جنگم و باید بهشون برسم
منم با اینکه بهم سخت گذشت ولی خیلی دلم تنگ میشه هر چند روز میرم عکس و فیلمارو میبینم🫠🫠🫠دلم نوزاد ...

آییی آره آره منم هی فیلمای دوران کوچولویی رو نگاه میکنم دلم غنج میره 🥺. الانم مشکلم غذا نخوردنشه وگرنه ماشالا خیییلی شیطونه و اصلا برام مهم نیس خب بچه شیطنت داره دیگه اما غذا نمیخوره عذاب میکشم. مطمعنم چندسال دیگه عکسای این روزا رو نگاه میکنم و دلم براش تنگ میشه. کاش انقد سخت نگیریم

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

هیچکس مثل پسر بزرگه من نبود فکر کن اسباب بازی، شعر هرچی بگی میذاشتم تا یه قاشق بخوره غذا جدا میذاشتم جلوش که خودش با قاشق بازی کنه همه رو می‌ریخت کثیف کاری میکرد منم جدا یه قاشق میذاشتم دهنش، هرچی که بگی درست میکردم نمیخورد، گاهی ۲ یا۳ روز هیچی نمی‌خورد قندس میوفتاد هیچ جوره آروم نمیشد و فقط می‌چسبید بهم شیر بخوره بخاطر همین ۱.۵ ساله از شیر گرفتمش الان ۸.۵ سالشه خداروشکر درست شده ایراد میگیره ولی گوش نمیکنم یا اون غذا رو میخوره یا میوه میخوره، نگران نباشید بزرگ بشه درست میشه

خوشگل خانم لایک نکن،🤕😁😁😁😂
منم دلم برا اون موقع که خوب غذا میخورد و خوب شیر میخورد تنگ شده الان یه ماهه دندون در اورده یعنی بغض ...

الهی عزیزم پیش میاد من دوتا داشتم استرس و حرصش ولی هزار برابر بود یه موقعایی میرفتم توی اتاق گریه میکردم🥲😂

عزیزم شیر زیاد میخوره؟

الان بخاطر تغییراتی که این چندماه داشته مراحل سختی رو گذرونده 

صبر خودت بیشتر کمک کنندست و اینکه غذا نخورد زورش نکنی بهونه که گرقت بایت گرسنگی غذاشو بهش بدا

دوستای نینی سایتی رو مثل خواهر دوست دارم اگه حرفی میزنم لحنم خوب نیست یا فک میکنی با منظور بدی گفتم لطفا ببهش و به دل نگیر قصد بدی ندارم🥲❤️    دو جمله بخوام بذارم امضام باشه اینه که...  زیبای من به خانواده ادمی که قصد داری باهاش ازدواج کنی به تک تک رفتار هاشون دقت کن اگه اون رفتارها رو اعصابت بود بعدا با همسرت هم به مشکل میخوری چون ایشون هم بچه همون خانواده ست و رفتار کردارش به اونا شبیه هستش همسر شما ادم متفاوتی از خانوادش در ۹۹ درصد مواقع نیست خودتو گول نزن 🙄خواهر عزیزم اگه اوضاع زندگی مشترکت خوب نیست و تو داری تمام تلاشتو میکنی ولی طرف مقابلت فقط نگاه میکنه یعنی حتما تو لایق ادمی بهتر از ایشونی و ایشون داره راه رفتنو برات باز میکنه! طلاق نه زشته نه ابرو ریزی هست و نه حرف مردم تورو خوشبخت و بدبخت میکنه برای خودت باش و برای خودت زندگی کن مردم تو براشون اهمیت نداری امروز درباره تو حرف میرنن و فردا درباره یکی دیگه  🥸🥸 درضمن بچه دار شدن نیاز به فکر کردن و سبک سنگین کردن داره عزیزم همینجوری سه چهارتا نزا لطفا🙄❤️
آییی آره آره منم هی فیلمای دوران کوچولویی رو نگاه میکنم دلم غنج میره 🥺. الانم مشکلم غذا نخوردنشه وگ ...

کاش میشد یعنی دست خودمون نیست شبا همش با خودم میگم از فردا حرص نمیخورم باز صب پامیشم و شزوع میشه 😓

نه ماه و نیمه وزنش ۸۶۰۰ تو هفت ماهگی هم وزنش همینقد بود

دختر منم بعضی مواقع استپ وزنی میکنه

من مجبوری با گوشی بهش غذا میدم

تلویزیون روشن میکنم..عروسکاش میزارم کنارش

ترکیب جودوسرپرک..موز..رطب..پسته و بادوم اینا هم مقوی هست بچه ها دوست دارن

دختر منم اصلن غذا نمیخورد ۱۷ تا دکتر بردمش 

انواع آزمایش و سونو گرافی رو انجام دادم 

همشون گفتن سالمه  ولی هیلی لاغر بود روی نمودار ۱۵ در صد پایین پیش میرفت  

در زمان بازی کردن  یه قلشق غذا بعش میدادم 

میگفتم برو بازی 

بعد چند دقیقه یه قاشق دیگه 

البته یه روانشناس بهم گفت ۲۱ روز کاری به غذا خوردنش نداشته باش درست میشه   ولی من طاقت نیاوردم

چشمم دوربینه  ببخشید اگر غلط نوشتاری دارم