2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه تون بد غذاست 🫤

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 71 پست
وایی بیشتر این حرصم میده که با بچه های بقیه مقایسه میکنن بچه فلانی نه ماهگی راه رفت و فلانی بچه ش هف ...

این حرفا همیشه هست جوابشونو بده من خر غصه میخوردم حرف نمیزدم فقط یکبار جواب یکی رو دادم گفتم اره بهش غذا نمیدم طفلی لاغر مونده دیگه لال شد و دلم خنک شد

اصلا خودتو ناراحت نکن درست میشه همه این چیزا

درست میشه عزیزم فقط تجربه من میگه که به خودت سخت نگیر، مثل من خودتو پیر نکن،الان بچه من ۵ سالشه خدار ...

چیکار کنم یعنی بزارم همینجوری هیچی نخوره شوهرمم میگه الکی حرص نخور ول نمدونم چجوری و چیکار کنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره بخدا میفهممتالان بچت چن سالشه

الان ۵ سالشه،

لاغره و رشدش پایینه، ولی دیگه بیخیال شدم،

غذا خوردنش بهتر شده ولی هنوزم نازو ادا داره برا خوردن

بزودی پسر قشنگم به زندگیمون وارد میشه😍
چیکار کنم یعنی بزارم همینجوری هیچی نخوره شوهرمم میگه الکی حرص نخور ول نمدونم چجوری و چیکار کنم

خب اون هنوز شیر میخوره، نترس هیچیش نمیشه،

سعی کن یه غذاها و میوه هایی بذاری جلوش خودش باهاش بازی کنه و یواش یواش بخوره

خب اون هنوز شیر میخوره، نترس هیچیش نمیشه،سعی کن یه غذاها و میوه هایی بذاری جلوش خودش باهاش بازی کنه ...

غذا میزارم جلوش قشنگ ظرفشو خالی میکنه تمیزش میکنه و ظرفشو میخوره 😑😵‍💫

غذا میزارم جلوش قشنگ ظرفشو خالی میکنه تمیزش میکنه و ظرفشو میخوره 😑😵‍💫

الهی عزیزم😄

بخدا من یه روز که میتونستم یذره غذا بهش بدم احساس میکردم تو جنگ پیروز و سربلند شدم😄

ببر دکتر یه مولتی ویتامین خوب بده به نظرم یخورده تاثیر داره

پسر من پنج سالشه و همیشه خیلی بد غذا بوده. منم اواسل استرس دلشتم و حرص میخوردم.الان بعد پنج سال فهمیدم بهترین راه اینه که ارامش خودمو حفظ کنم. دوره ایه معمولا این رفتارا

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬

ببرش دکتر غدد 

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
دلم برا دوران زیر ۱ سالگی دخترم تنگ شدهخوش غذا خوش خواب بدون شیطنت🥲😄الان ۱ سال ۸ ماهشه. تا این موق ...

منم با اینکه بهم سخت گذشت ولی خیلی دلم تنگ میشه هر چند روز میرم عکس و فیلمارو میبینم🫠🫠🫠

دلم نوزاد میخواد🥲

دوستای نینی سایتی رو مثل خواهر دوست دارم اگه حرفی میزنم لحنم خوب نیست یا فک میکنی با منظور بدی گفتم لطفا ببهش و به دل نگیر قصد بدی ندارم🥲❤️    دو جمله بخوام بذارم امضام باشه اینه که...  زیبای من به خانواده ادمی که قصد داری باهاش ازدواج کنی به تک تک رفتار هاشون دقت کن اگه اون رفتارها رو اعصابت بود بعدا با همسرت هم به مشکل میخوری چون ایشون هم بچه همون خانواده ست و رفتار کردارش به اونا شبیه هستش همسر شما ادم متفاوتی از خانوادش در ۹۹ درصد مواقع نیست خودتو گول نزن 🙄خواهر عزیزم اگه اوضاع زندگی مشترکت خوب نیست و تو داری تمام تلاشتو میکنی ولی طرف مقابلت فقط نگاه میکنه یعنی حتما تو لایق ادمی بهتر از ایشونی و ایشون داره راه رفتنو برات باز میکنه! طلاق نه زشته نه ابرو ریزی هست و نه حرف مردم تورو خوشبخت و بدبخت میکنه برای خودت باش و برای خودت زندگی کن مردم تو براشون اهمیت نداری امروز درباره تو حرف میرنن و فردا درباره یکی دیگه  🥸🥸 درضمن بچه دار شدن نیاز به فکر کردن و سبک سنگین کردن داره عزیزم همینجوری سه چهارتا نزا لطفا🙄❤️
وایی بیشتر این حرصم میده که با بچه های بقیه مقایسه میکنن بچه فلانی نه ماهگی راه رفت و فلانی بچه ش هف ...

بچه ی منم مدام با نوه ی جاریم مقایسه میکنن اون تپل دختر من لاغر بابا احمقن،، نمیگن خب، ژن ها باهم فرق داره

اسی اگه تو با یه بچه بد غذا سرو کار داری من گیر دوتاش افتادم 😐دوقلوهام دهنمو صاف کردن غذا میزارم دهنشون در میارع پرتش میکنه گاهی میخام سرمو بکوبم تو دیوار هرکی هم میبینه میگه چقدر لاغرن چقدر ضعیفن 😐😒 بچه ها هرکی یه راهکار داره بگه شربت اشتها اور چطوره