2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه تون بد غذاست 🫤

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 71 پست
عزیزم زینک رو اشتها تاثیر داره یانه دکتر بهداشت گفت بگیرم هنوز نگرفتم اگه خوبه بگیرم

اره خیلی خوبه من زیر یکسالم بود میدادم این بهترین زینک بود که دادم با اینکه ایرانیم هست و کم قیمت من زینکای بالای دویست تومان میدادم انگار نه انگار و یه چیز مهم تر اینکه همیشه زینکو صبح بده تا در طول روز اثر کنه

عزیزم زینک رو اشتها تاثیر داره یانه دکتر بهداشت گفت بگیرم هنوز نگرفتم اگه خوبه بگیرم

تخم مرغ یه طعم به‌خصوص داره بچه های منم دوست ندارن تخم بلدرچین بده هم بوش کمتره هم خییلی مقوی تره واسه قد و هوش بچه چون هنوز خوب نمیتونه بجوه غذا و بارنده ریز رنده کن یکم کره بزن تا بهم بچسبه یکم نمکم بزن کوچولو و کم کم بده مطمئن باش میخوره 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم این مرحله رو اصلااا سخت نگیر گرسنه بشه میاد سمت غذا شیطنتم که طبیعیه داره دنیاشو کشف میکنه فق ...

ببینید این بچه غذا نمیخوره نمیخوره بعد ک گشنگی بهش فشار اورد زجه زنان میوفته دنبالم ک شیر بخوره. شیر خشک و پاستوریزه هم قبول نداره. من  واقعا کم آوردم🤦🏼‍♀️

هرروز؟؟! گاهی روزی دوبار جارو میزنم. کچ دیوارو ناخون میکشه تا بخوره ببین دراین حد فضوله😄

وویی شما دوقلو داری ای جان خدا حفظشون کنه. خیلی سخته میدونم عوضش دوتا جوجه باهم بزرگ میشن راحت میشین😅

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
ببین من چطوری بودم که به دکتر روانشناس معرفیم کردن بهم گفت چون بچه ات باهوشه حساسیت تو رو پیدا کرده ...

وااای دقیییقا

دختر من یکسالشه میدونه رو پنکه حساسم هی دکمه هاشو میزنه و ب من نگاه میکنه تا واکنشمو ببینه. ک جیغ بزنم اون ذوق کنه😂 وگرنه حالت عادی اصلا سمت پنکه نمیرفت

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
عزیزم ماهم مقصر نیستیم خوب ادمیم بلاخره

ن خب نمیشه ک روی روحیه بچه تاثیر داره این حساسیت و عصبانی شدن من🤦🏼‍♀️

ببینید این بچه غذا نمیخوره نمیخوره بعد ک گشنگی بهش فشار اورد زجه زنان میوفته دنبالم ک شیر بخوره. شیر ...

ممنونم عزیزم اره دیکه الان ۶ سالشونه خدا بمه شمارو هم حفظ کنه❤️

به استارتر هم گفتم فک کنم

عزیزم یه دلیل ایتکه بچه ها خوب غذا نمیخورن جون شرطی میشن که اگه نخوردن عیب نداره شیر عست

اما نباید اینطور باشه باید شیر و غدارو جدا بدونه 

و برنانه شبر دادن شما باید قانون مند بشه و ساعت داشته باشخ عوضش اینجوزی شرطی بشه که  غذا خورد شما بهش شیر میدین

شما قاشق رو بگیرین جلوی دهنش خورد هرچتدتا هم خورد ایراد نداره به زور سعی نکنین تا ته غذاشو بهش بدین 

اما اگه نخورد محبورش نکنین چون لجباز میشه خودتونم عصبی میشین به جاش یکساعت دیگه دوباره امتحان کنین  این روش جواب میده 

دوستای نینی سایتی رو مثل خواهر دوست دارم اگه حرفی میزنم لحنم خوب نیست یا فک میکنی با منظور بدی گفتم لطفا ببهش و به دل نگیر قصد بدی ندارم🥲❤️    دو جمله بخوام بذارم امضام باشه اینه که...  زیبای من به خانواده ادمی که قصد داری باهاش ازدواج کنی به تک تک رفتار هاشون دقت کن اگه اون رفتارها رو اعصابت بود بعدا با همسرت هم به مشکل میخوری چون ایشون هم بچه همون خانواده ست و رفتار کردارش به اونا شبیه هستش همسر شما ادم متفاوتی از خانوادش در ۹۹ درصد مواقع نیست خودتو گول نزن 🙄خواهر عزیزم اگه اوضاع زندگی مشترکت خوب نیست و تو داری تمام تلاشتو میکنی ولی طرف مقابلت فقط نگاه میکنه یعنی حتما تو لایق ادمی بهتر از ایشونی و ایشون داره راه رفتنو برات باز میکنه! طلاق نه زشته نه ابرو ریزی هست و نه حرف مردم تورو خوشبخت و بدبخت میکنه برای خودت باش و برای خودت زندگی کن مردم تو براشون اهمیت نداری امروز درباره تو حرف میرنن و فردا درباره یکی دیگه  🥸🥸 درضمن بچه دار شدن نیاز به فکر کردن و سبک سنگین کردن داره عزیزم همینجوری سه چهارتا نزا لطفا🙄❤️
ممنونم عزیزم اره دیکه الان ۶ سالشونه خدا بمه شمارو هم حفظ کنه❤️به استارتر هم گفتم فک کنمعزیزم یه دلی ...

فداتشم مرسی

عزیزم من نمیدونم چجوری ب بچه یکساله بفهمونم الان وقت شیر نیست برو دوساعت دیگه🥲 سعی میکنم با بازی یا غذاهای متنوع حواسشو از شیر پرت کنم ولی فقط چن دیقه اصر داره.

درسته من یکم اجبار میارم مطمعنا بخاطر همین بیشتر لج میکنه.

دلم میخواد اشتها آور بدم بهش شوهرم نمیذاره🤦🏼‍♀️

فداتشم مرسیعزیزم من نمیدونم چجوری ب بچه یکساله بفهمونم الان وقت شیر نیست برو دوساعت دیگه🥲 سعی میکنم ...

عزیزم فقط حواسشو پرت کردن جوابه 

و بازم اینکه شرطی شده که ارموقع شیر میخواد میاد سمت شما اما شما مثلا در طول روز بجز شیر خوردن باید چندبار بغلش کنین برید کنارش بشینید باهاش بازی کنین

اینکه هم بغلش کنید و حواسش پرت شه فقط با کتاب داستان خوندن اتفاق میفته که بتونی به کتاب عادتش بدی خیلی دستاورد بزرگیه 

اون اولای تغییر خیلی سخت نگیرین هربار حواسشو پرت کنید سه هفته طول میکشه تا عادت جدید اتفاق بیفته کم کم باید تغییرش بدن

اینجور که میگین احتمالا جای خوابش هم جدا نیست که خیلی بده

دوستای نینی سایتی رو مثل خواهر دوست دارم اگه حرفی میزنم لحنم خوب نیست یا فک میکنی با منظور بدی گفتم لطفا ببهش و به دل نگیر قصد بدی ندارم🥲❤️    دو جمله بخوام بذارم امضام باشه اینه که...  زیبای من به خانواده ادمی که قصد داری باهاش ازدواج کنی به تک تک رفتار هاشون دقت کن اگه اون رفتارها رو اعصابت بود بعدا با همسرت هم به مشکل میخوری چون ایشون هم بچه همون خانواده ست و رفتار کردارش به اونا شبیه هستش همسر شما ادم متفاوتی از خانوادش در ۹۹ درصد مواقع نیست خودتو گول نزن 🙄خواهر عزیزم اگه اوضاع زندگی مشترکت خوب نیست و تو داری تمام تلاشتو میکنی ولی طرف مقابلت فقط نگاه میکنه یعنی حتما تو لایق ادمی بهتر از ایشونی و ایشون داره راه رفتنو برات باز میکنه! طلاق نه زشته نه ابرو ریزی هست و نه حرف مردم تورو خوشبخت و بدبخت میکنه برای خودت باش و برای خودت زندگی کن مردم تو براشون اهمیت نداری امروز درباره تو حرف میرنن و فردا درباره یکی دیگه  🥸🥸 درضمن بچه دار شدن نیاز به فکر کردن و سبک سنگین کردن داره عزیزم همینجوری سه چهارتا نزا لطفا🙄❤️
اره خیلی خوبه من زیر یکسالم بود میدادم این بهترین زینک بود که دادم با اینکه ایرانیم هست و کم قیمت من ...

عزیزم مرسی ازینکه جواب دادی نتم پرید دیگه وصل نشد تا الان بازم ممنون حتما اینو امتحان میکنم 

عزیزم فقط حواسشو پرت کردن جوابه و بازم اینکه شرطی شده که ارموقع شیر میخواد میاد سمت شما اما شما مثلا ...

من در طول روز خیلی بغلش میکنم ناز و نوازش و بازی داریم ولی اگ بغل خالی باشه قطعا دنبالشه شیره.

براش شعر میخونم ولی کتاب نه راستش. پاره میکنه و میخوره🥲😂مگر کتاب پارچه ای بگیرم

آخ آره تختش کنارمه خیلی ناراحتم جداش نکردم منتظر قطع شیردهی هستم کلا تختشو جدا کنم

من در طول روز خیلی بغلش میکنم ناز و نوازش و بازی داریم ولی اگ بغل خالی باشه قطعا دنبالشه شیره.براش ش ...

همون خیلی بغل کردن هم ایراد داره چون ما همیشه نیستیم

که حامی و مراقب بچمون باشیم 

شما در طول روز تمام وقتتون نباید برای بچه باشه باید خودش بازی کنه خودش گریه کنه خودش مخیط اطرافو بشناسه خودش بفهمه جی خطر داره چی نداره...

گاهی شما باهاش بازی کنین 

مثلا در طول روز دو سه بارهم بغلش کنین کوتاه

من جای شما بودم از شیر میگرفتمش بچه تا پایان ۱۱ ماهگی شیررو احتیاج داره بقیش وابستگی خودشه

اگر شیر شب رو قطع نکردین سه هفته زمان بذارین قطع کنین یا نهایتا شیر بدوشین با شیشه توی خواب بهش بدین

و کم کم جای خوابشو جدا  کنین

بجه هنوز کوجیکه برای داشتن کتاب کاغذی اما یدونه براش محض امتحان و دو سه تاهم کتاب پارچه ای و مقوایی باهاش بخونین  خصوصا شبا

نظر منو بخواین این بچه ساعت ۱۰ شب باید خواب باشه 

ساعت ۸ بهش غذا بدین ۹ شیر بدین وتا ۱۰ بخوابونیدش جای جدا ببینید هر چند وقت گریه میکنه خوابش سبکه یا سنگین همه اینارو  امتحان کنین و براساس همه اینا پروسه جدایی و قطع شیر شب رو استارت بزنین

کم کم خودتون هم باشگاه شروع کنین یا یه کلاس دیگه که تایمی خونه نباشین همسرتون بچه رو نگه داره ارتباطشون تقویت شه شماهم یه تایم استراحت داشته باشین