2777
2789
عنوان

بلفاروپلاستی

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 26 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هر چهار پلک

سلام گوزلیم مبارکت باشه

منم از ارومیه میخوام برم پیش دکتر سیرتی برا پلک پایینم

رد بخیه ش چطوریاس؟ زیاد معلوم میشه؟ همون شب عمل برگشتی؟ یا موندی؟ بخیه ها رو خود دکتر برداشت یا تو تبریز برداشتی؟ ممنون میشم راهنماییم کنی

سلام گوزلیم مبارکت باشهمنم از ارومیه میخوام برم پیش دکتر سیرتی برا پلک پایینمرد بخیه ش چطوریاس؟ زیاد ...

سلام عزیزم

ممنونم 

حدود ۴۰ روز 

میگذره از عملم هنوز رد بخیه ها هست دکتر گفتن ۶ ماه طول میکشه

سه روز موندم تهران بعد برگشتم و اینجا بخیه هامو برداشتم

سلام عزیزمممنونم حدود ۴۰ روز میگذره از عملم هنوز رد بخیه ها هست دکتر گفتن ۶ ماه طول میکشهسه روز موند ...

سلام عزیزم منم میخام بلفاروپلاستی پلک بالا پیش دکتر سیرتی انجام بدم شما راضی بودین؟

سلام عزیزم منم میخام بلفاروپلاستی پلک بالا پیش دکتر سیرتی انجام بدم شما راضی بودین؟

سلام وقت بخیر

دوماه قبل عمل کردم من

تا حدودی پف و تورم خوابیده اما هنوز چشمام حالت عادی نداره و بقول دکتر ۶ ماه طول میکشه اما در کل راضی ام

سلام وقت بخیردوماه قبل عمل کردم منتا حدودی پف و تورم خوابیده اما هنوز چشمام حالت عادی نداره و بقول د ...

ببخشید سوالاتم زیاد شده، منظورتون از اینکه میگید چشمتون حالت عادی نداره چجوری هست؟ مثلا تا به تا شده؟ 

ببخشید سوالاتم زیاد شده، منظورتون از اینکه میگید چشمتون حالت عادی نداره چجوری هست؟ مثلا تا به تا شده ...

بله کمی تورم داره گاهی تابه تاس و....

که تا ۶ ماه کاملا عادیه