2777
2789
عنوان

امروز لاک بزنم یا صبر کنم

751 بازدید | 71 پست

ب خاطر ده ی محرم  لاک هامو پاک کرده بودم و مشکی میپوشیدم

الان ک عاشورا تموم شد هنوز باید رعایت کنیم یا ن

از لحاظ لباس رنگی پوشیدن و ارایش و لاک

به نظرم تا سوم امام رعایت کن

محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است                                رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است                                                     ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید،                              بنویسید که اندوه بشر بسیار است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا بودن کسایی که تو مسجد با کاشت میومدن......

شما که معتقدی خودتو عزادار می‌دونی.میتونی نزنی چند روز صبر کنی...

اما اگه عزاداری تو ذهنت تموم شده است.لاکتو بزن راحت باش...

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
عزاداری باید دلی باشه نه ظاهری.تو قرمز بپوش لختی برو بیرون اما از ته ته دلت یه سلام بده ب امام حسین ...

حرفتو قبول دارم ولی اگه دلت غمگین باشه اصلا حوصله قرمز پوشیدن و .. نداری و دلت میخواد حرمت نگه داری 

محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است                                رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است                                                     ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید،                              بنویسید که اندوه بشر بسیار است

فقط امام حسین نامحرم هست اره ؟؟چی میشه روزهای دیگه هم رعایت بشه دل امام زمان خوش

ایشون به حرمت این‌ روزا لاک نزده چه ربطی به نامحرم بودن امام حسین داره؟!😐

ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)
الان ک دلت غمگیته تا اربعین حرمت نگه دار

منکه حتما نگه میدارم نه تا چهلم تا اخر عمر خودمو و خانوادم نوکر امام حسینیم ولی برا کسی که سختشه گفتم حداقل تا سوم امام 

یعنی کل سال مشکی بپوشم؟؟

ببین اگه میخوای لاک بزنی تیره بزن 

چون هرررچی که تو این 10 شب تعریف کردن از الان 

اتفاق میوفته تازه الان حضرت زینب و بقیه خانوما رو 

به اسیری گرفتن حضرت رباب حضرت رقیه 

تازه عزادار شدن 

رنگهای تیره لاک بزن اگه میخوای بزنی