2777
2789
عنوان

امروز لاک بزنم یا صبر کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 71 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگ لاک گناه داره؟ غیر از مسئله ی نمازش

حالا من خودم ادم مذهبی هستم ولی به نظرم لاک گناه نداره من خودم خوشم میاد ولی به خاطر اینکه میخوام نماز بخونم سختم میشه لاک بزنم بعد دوباره پاک کنم 

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️
عزاداری باید دلی باشه نه ظاهری.تو قرمز بپوش لختی برو بیرون اما از ته ته دلت یه سلام بده ب امام حسین ...

اینو از کتاب خودتون فرمودین جناب مجتهده؟؟؟؟؟؟؟؟

یعنی دور از جون دوراز جون یکی خانوادشم فوت میکنن رنگی بپوشه بگه دلی عزادارم؟؟؟

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/

چه ربطی به لاک داره بابا همه چیزو قاطی میکنید بزن بره 

همیشه سعی کن یه دلیل برای خوشحال بودن پیدا کنی حتی اگر کوچیک یا کم اهمیت باشه ، همین که باعث شده برای چند لحظه خوشحال باشی کافیه.
یعنی کل سال مشکی بپوشم؟؟

نه یعنی کله سال اینو بدون که با لاک غسل و نمازت قبول نیس

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/
عزاداری باید دلی باشه نه ظاهری.تو قرمز بپوش لختی برو بیرون اما از ته ته دلت یه سلام بده ب امام حسین ...

امام حسین علیه السلام برای چی شهید شدن؟ لختی بریم بیرون ولی یه سلام بدیم حله؟ 😐

تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود  🌼   انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!)     بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان
منکه حتما نگه میدارم نه تا چهلم تا اخر عمر خودمو و خانوادم نوکر امام حسینیم ولی برا کسی که سختشه گفت ...

حالا ک نوکر امام حسینی برا چی لاک نزدن برات سختته؟

حرفات ضد و نقیضن 🥴

نه این حرفتون رو اصلا قبول ندارم!! 

اگر کسی ته قلبش با کسی باشه مطمئنا ظاهرش هم به شکل قلبش میشه!!

نه اینکه قلبش محزون باشه ظاهرش شاد!

بلاخره از کوزه برون تراود که در اوست عزیزم 

خیلیا حتی از همین شمر و یزید گرفته تا کساییکه پولشویی میکنن دزدی میکنن تجاوز میکنن به ناموس مردم و...... 

همه دلشون پاکه همه خوبی و مهربونی رو تو دلشون دارن ینی دیگه کافیه بنظرت؟! همینکه خوبی و مهربونی رو تو دلشون داشته باشن کافیه؟! 

شمر و معاویه و اینا هم روز عاشورا کربلا بودن امام زمان شونو دیدن کافی بود؟!..... 

عزا داریت قبول . 

اگه خواستی چند روز دیگه هم صبر کن مصیبت اهل بیت تازه شروع شده.

دوست داشتی برای حاجت روایی منم صلوات بفرست

تشنه آب فراتم ای اجل مهلت بده    تا بگیرم در بغل قبر شهید کربلا😭😭😭
امام حسین علیه السلام برای چی شهید شدن؟ لختی بریم بیرون ولی یه سلام بدیم حله؟ 😐

اینا خودشون مجتهدن

پرای فرشته ها وپشمای شیاطین ریخت