2777
2789
عنوان

امروز لاک بزنم یا صبر کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 71 پست
امام حسین علیه السلام برای چی شهید شدن؟ لختی بریم بیرون ولی یه سلام بدیم حله؟ 😐

کاری ندارم خودمم مذهبیم ولی ادم یک رنگ از ادم ریا کار باطن قشنگ تری داره بعضی از مذهبی ها رو ادم میبینه از دین متنفر میشه بس که ریا ازشون میباره شمر هم حافظ قران بود تازه در رکاب پیامبر هم بوده

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است

استارتر جون ماشاالله به همت و محبتت واقعا چیزیکه بهش دلبستگی داشتی رو به خاطر امام حسین علیه السلام گذاشتید کنار آفرین انشاالله خود امام حافظتون باشن

تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود  🌼   انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!)     بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما که رعایت کردی عزیزم قبول باشه 

ولی حالا که این ده روز تمرین کردی و اینکار رو ترک کردی سعی کن کل سال رعایت کنی و لاک و هرچی که سبب جلب توجه نامحرم هست انجام ندی و برکاتش رو ببین

مراحل روشنفکری در ایران😎:۱_مخالفت با دین و مذهب ۲_بیان تک جملاتی از نیچه وصادق هدایت و فروغ فرخزاد و...،۳_نگهداری سگ و گربه و آن را بیشتر از فرزند نداشته دوست داشتن🙈۴_مخالفت با چيزي که بقیه موافقند و موافقت با چيزي که بقیه مخالفند.۵_رسیدن به نهایت خودخواهی با این الگو که هرچیزی که سبب ناراحتی توست از زندگی حذفش کن به جای اینکه راه حل را دریابی....مراحل روشنفکری واقعی😶:1_احترام به تمامی مذاهب و ادیان😋 2_کسب اطلاعات و ارائه مطلب از منبع درست نه از ذهن خود، 🙃3_ ادب ادب ادب😌4_شخصیت بسیار والا 5_مطالعه کتاب و مقاله...این امضا برای تفکر است، لطفا مهربان باشیم🥰
اینو از کتاب خودتون فرمودین جناب مجتهده؟؟؟؟؟؟؟؟یعنی دور از جون دوراز جون یکی خانوادشم فوت میکنن رنگی ...

بله امام حسین ب لباس مشکی ما احتیاج نداره راه و روش انسان حسینی باید باشه . حالا مشکی پوشیدن یجور حرمت نگه داشتنه ولی کسیم نپوشه کافر نیست اوکی؟

کاری ندارم خودمم مذهبیم ولی ادم یک رنگ از ادم ریا کار باطن قشنگ تری داره بعضی از مذهبی ها رو ادم میب ...

امام حسین برا دفاع از دین و ناموس شهید شد

بعد لختی بریم بیرون دلی سلام بدیم؟

حقیقتا برگام

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/
کاری ندارم خودمم مذهبیم ولی ادم یک رنگ از ادم ریا کار باطن قشنگ تری داره بعضی از مذهبی ها رو ادم میب ...

یزید هم همه کار میکرد خوب بود ریاکار نبود نه😐

تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود  🌼   انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!)     بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان
ببین اگه میخوای لاک بزنی تیره بزن چون هرررچی که تو این 10 شب تعریف کردن از الان اتفاق میوفته تازه ال ...

بہ خاطر غریبے اسراے ڪربلا لاڪ تیره بزنہ😳 بیشتربہ چشم میادڪہ..ڪلا هر موردے ڪہ جلب توجہ ڪنہ گناه وحرامہ اعم از آرایش لباس تیپ لاڪ و... براے دل امام زمان رعایت ڪنید نہ فقط محرم همیشہ💚

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم
لاک باعث جلب توجه میشه جدی؟؟ نمیدونستم

نمیشه؟

دستا خیلی بالاک ناز میشن دیگه

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/
عزاداری باید دلی باشه نه ظاهری.تو قرمز بپوش لختی برو بیرون اما از ته ته دلت یه سلام بده ب امام حسین ...

دلی که عزادار باشه نمیتونه ظاهرش رو هم همرنگ دلش نکنه. خودتونو گول نزنید.

مراحل روشنفکری در ایران😎:۱_مخالفت با دین و مذهب ۲_بیان تک جملاتی از نیچه وصادق هدایت و فروغ فرخزاد و...،۳_نگهداری سگ و گربه و آن را بیشتر از فرزند نداشته دوست داشتن🙈۴_مخالفت با چيزي که بقیه موافقند و موافقت با چيزي که بقیه مخالفند.۵_رسیدن به نهایت خودخواهی با این الگو که هرچیزی که سبب ناراحتی توست از زندگی حذفش کن به جای اینکه راه حل را دریابی....مراحل روشنفکری واقعی😶:1_احترام به تمامی مذاهب و ادیان😋 2_کسب اطلاعات و ارائه مطلب از منبع درست نه از ذهن خود، 🙃3_ ادب ادب ادب😌4_شخصیت بسیار والا 5_مطالعه کتاب و مقاله...این امضا برای تفکر است، لطفا مهربان باشیم🥰
امام حسین برا دفاع از دین و ناموس شهید شدبعد لختی بریم بیرون دلی سلام بدیم؟حقیقتا برگام

نظر ایشون هم مورد قبولم نبود ادم وقتی عاشق کسی باشه جوری لباس میپوشه که در نظر عشقش زیبا باشه

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است