2777
2789
عنوان

ای خدا من چه خانواده مزخرفی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2283 بازدید | 125 پست

اگه واقعا میخوای راحت بشی لج نکن

کم کم کارایی ک دوس داریو کن 

منم مشکلتو دارم ولی سعی کن لج نکنی ببینن لج کردی میگن این بچس پس کارای خودشم نمیتونه انجام بده نمیتونه شلوار خودشو بالا بکشه پس من با گیر دادنم سعی میکنم راه درستو نشون بدم

لج نکن باهاشون حرف منطقی بزن تا کم کم حلش کنی اگ حل نشد اروم اروم کارایی ک دوس داریو بکن بدون اینکه ب کسی اسیب و صدمه بزنی چ روحی چ جسمی

کاربری عزیزم رفت ب فنااا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینکه با خانوادت مشکل داری دلیل بر مزخرف بودن اونا نیس طرز حرف زدنت به سنت نمیخوره ، هرکی باهات مخال ...

اخه خدا خودش راه رو نشون داده دیگه من خودم تصمیم گرفتم که چیکار گنم پس مامانم چی میگه

واقعا بعضی از پدر و مادرا کلا درک ندارن من زمان کنکورم خیلی اذیتم کردنبه جای اینکه بهم امید بدن بدتر ...

عزیزم🥺می فهمم چی میگی.

نزدیک ترینای زندگیت درکت نکنن چه توقعی از بقیه میشه داشت.

می گذره ولی... 

به مو می رسه ولی پاره... نوچ😁❤️

الان ما چا کاری از دستمون برمیاد ؟شما اختلاف دارید ماباید چس ناله بشنویم جای این تاپیک زدن مادرتو بردار برو پیش مشاور کمتر لج بازی کنید این نسل نمدونم چشونه اصن بلد نیستین اعتماد خانواده جلب کنین همش انتظار همش توقع

من به شدت فتیش آدم اصیل دارم، کسی که هول نیست، هرز نمیپره، نمی‌پیچونه، آداب معاشرت بلده و سعی میکنه درست رفتار کنه. این چیزای ساده سخت نیست ولی خب کم شده، خیلی کم که تصور خوبی ازشون واست باقی نمونده.
من برخلاف عقاید بقیه . باهات موافقم .مادرت باید بدونه یک جوان ۱۷ ساله رو با زور نمیتونه اونطور که خو ...

اخه یه خرافاتایی دربارشون وجود داره که مثلا میگه عصای موسی اژدها میشه😂 

من چرا میگم خرافات چون از نظر علمی ممکن نیست

عزیزم🥺می فهمم چی میگی.نزدیک ترینای زندگیت درکت نکنن چه توقعی از بقیه میشه داشت.می گذره ولی...

گذشت خداروشکرولی آدم یادش نمیره

فکر ‌کن من شب فقط ۲ ساعت میخوابیدم واسه امتحان نهایی بعد از امتحان که میومدم بخوابم هم نمیشد .کلا سال کنکور من یه آدم فوق العاده عصبی شدم که هنوزم آثارش هست 

نه مرد شدی😐

بخدا پدرمون دراومد اینجا انقد چس ناله اینا بچه هارو شنیدیم صب تا شب مادر من اینه پدرم اونه ..

من به شدت فتیش آدم اصیل دارم، کسی که هول نیست، هرز نمیپره، نمی‌پیچونه، آداب معاشرت بلده و سعی میکنه درست رفتار کنه. این چیزای ساده سخت نیست ولی خب کم شده، خیلی کم که تصور خوبی ازشون واست باقی نمونده.