2777
2789
عنوان

ای خدا من چه خانواده مزخرفی دارم

2283 بازدید | 125 پست

سلام دوستان من پسر هستم و خانودادم همش منو تحت فشار گذاشته که تو چرا همش پای گوشی هستی؟😐 منم بهشون میگم خوب الان تابستونه پس القدر سرت توی کار من نباشه.

بعد میگه مگه تو بی سرپرستی که هر غلطی خاستی بکنی😅 ای خدا این حرف خیلی خنده داره.

بعد میشینه برای بابام یک ساعت روضه میخونه بعد بابام هم باهام بد میشه و جالب اونجاست که انقدر به خواهری که ازم بزرگتره بیش از حد رو داده که وقتی من بخوام چیزی برای خودم بخرم، نظر اون هم مهمه🗿😂 و من چون از این حرکتشون خوشم نمیاد همونجا توی روشون وایمیسم و حقمو میگیرم بعد ناراحت میشن که من چرا حقمو دارم میگیرم و بعد باهام قهر میکنه😐

بعد من چند روز پیش تصمیم گرفتم دیگه دین نداشته باشم چون از پس احکامش بر نمیام و چون مامانم مذهبی هست همش میخاد دین رو به من اجبار کنه و براش هم توضیح میدم که چرا نمیتونم ولی میاد برام یه ساعت حرف میزنه ولی من حوصله حرفاشو ندارم.

ولی چون امروز رفت دسته ولی من نرفتم، بعدش وقتی اومد خونه دیدم همش داره اخم میکنه و خودم فهمیدم به خاطر اینکه نیومدم داره اینجوری میکنه

ولی حالا منم از روی لجش الان دارم اهنگ گوش میدم که حرص بخوره.

کلا همش سرش توی کار منه مثل طرز نشستن، کارایی که توی گوشیم میکنم، دین، درس خوندن، دوست و رفیق و...

کلا فقط سرش توی کارای منه و من هرچی که اون میگه رو مخالفش رو انجام میدم ولی نمیدونم چرا درست نمیشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمونه باررررز یه پسر لجبازززرر 

بچه ها بریم این بداموزی داره روز عاشورا آهنگ گوش میده ،😝🤣🥺🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃

https://daigo.ir/secret/2452132653  اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

خب ببنید پدر و مادر که با شما دشمنی ندارن ، منم مامانم هنوز چهار روز از کنکورم نگذشته صبحا ساعت ۸ بیدارم میکنن یا خیلی چیزای دیگه ، قبول دارم بعضیاش تعصبات افراطی مال قدیمه ولی خب یه سری هاش نه واقعا مثلا اینکه دین نداشته باشید ، من با خیلی از کارای افراطی که به نام دین انجام میشه مخالفم اما خیلی از احکام دور از منطق هم نیست

یه مثلی هست که میگه تا پاتو توی کفش کسی نکردی قضاوت نکن

😐😐😐بازم میگم حیف اون زحمات پدرمادرت. بزرگترکه شدی میگیری چی بهت گفتم. ودلیل کاراشون چی بوده

خداوندا تویی حامی وحاضر