2777
2789
عنوان

ای خدا من چه خانواده مزخرفی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2283 بازدید | 125 پست
بجای اینکه کارایی که میگن دقیق مخالفشو انجام بدی و نتیجه نگیری حداقل یک هفته فقط لجبازی کنار بزار و ...

بابای من دقیقا همینجوری که میگی با مادرش صحبت میکنه بعد همون مادر و برادراش همین کارایی رو که پدر مادر من با من میکنن رو با اون میکنن

[QUOTE=346464662]من فقط خدا رو قبول دارم بعد بهم میگن کومونیستی 😂[/QUOTاطرافیان حرف زیاد میزنن .خودتو و دلت عشقس

ماشالله عاقل و بالغ .چهره ام بقول خودت که ۲۰ بالا میزنه😂ببین کدوم راه تو رو به هدف اصلی زندگیت میرسونه.

من با هر کسی انقد حرف نمی زنماا.

افتخار دادم بهت برو عشق کن.

موفق 

به مو می رسه ولی پاره... نوچ😁❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میدونی اگه یاد نگیری کنار آدما با عقاید مختلف زندگی کنی هیچ جا با هیچ کسی نمیتونی بسازی؟ تو جامعه دا ...

نه اتفاقا من خیلی اجتماعی هستم و کلی هم دوست و رفیق دارم و این کارو با بقیه انجام نمیدم(منظورم مخالفته)

نه اتفاقا من خیلی اجتماعی هستم و کلی هم دوست و رفیق دارم و این کارو با بقیه انجام نمیدم(منظورم مخالف ...

با دوست و رفیقات زندگی نمیکنی که ، دوست و رفیقا رو واسه چند ساعت تفریح انتخاب میکنیم ، باید یاد بگیریم با آدمایی که شبیه ما نیستن از نظر سن و عقیده هم بتونیم زندگی کنیم

تصور کن بچه خودت بهت بی احترامی کنه تورو پس بزنه ، نگو من بابای خوبی قراره بشم چون شک نکن اونم تو نسل خودش تورو نمیپسنده