2777
2789
سایت بچه داریه عزیزمچقد باهم نامهربونید….مامانه نکران شدهچرا انقد سخت میگیرید؟!!

اولا که هیچ جای این سایت نوشته نشده که سایت بچه داریه و اسمش سایت تبادل نظره اصلا کاری به این ندارم. 

اینکه مادره دلیلی بر این نمیشه کار غلطی بکنه و چشم پوشی کرد 

آدم انقدر بی فهم شعور اخه؟ حداقل تاپیک لعنتیشو میزد میگفت الان عکس میذارم توی پستای بعدی عکس میذاشت بعدم پاکش میکرد 

💛سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم

من که برگشتم دوبار دیدم و تمام جزئیاتشو با پیپی بچه خودم مقایسه کردم 😂

نه عزیزم دیر پیپی کردم دلیل بر یوبس بودن نیست

بچه منم روزی یه باره

کاهی دو زروز یه بار

مادامی که سفت و‌ پشکلی نباشه یوبس نیست و تا ۵ روزی یک بارم بکنه مشکلی نیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا اطلاعات غلط میدیرنگ‌سبز هیچ ربطی به عفونت نداره

شما که میدونی بگو از چیه 🤨

برا ما وقتی بچه هامون سرما میخوردن 

یا شکمشون سرما بهش میذاشت رنگ شمکش سبز میشد 

تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃

پی پی نرمالترین چیزیه ک یه مادر ازصب تا شب میبینه کسی که مادر نیست وارد همچین تاپیکیم نمیشه

ای وای شرمنده واقعا 

من نمیدونستم تماشای گوه برای شما نرمالترین واقعه در طول روزتونه زودتر میگفتید که من آنقدر نشینم بحث کنم خب! 

💛سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم
اولا که هیچ جای این سایت نوشته نشده که سایت بچه داریه و اسمش سایت تبادل نظره اصلا کاری به این ندارم. ...

توی تالار بیماری کودک‌ نوشته دقیقا

توی قسمت عمومی نذاشته بود

خوبه پرستارین شما انقد دل این چیزارو‌ندارین

شما که میدونی بگو از چیه 🤨برا ما وقتی بچه هامون سرما میخوردن یا شکمشون سرما بهش میذاشت رنگ شمکش سبز ...

رنگ مدفوع هیییییچ ربطی به اینایی ک گعتید نداره

منم گول همین حرفارو خوردم بچمو ازبهمن تو دکترارو چرخوندم از تهران تا رشت و قزوین اخرم فهمیدم رنگ مدفوع هیچ اهمیتی نداره فقط سفید خطرناکه

پیح دکتر امیر زمانی هم بببینید توصیح داده

ای وای شرمنده واقعا من نمیدونستم تماشای گوه برای شما نرمالترین واقعه در طول روزتونه زودتر میگفتید که ...

اصلا قابل درک نیستی

تو عنوان نوشته درمورد چی میخواد صحبت کنه خب دوسنداری وارد نشده چاقو ک زیرگلوت نذاشته

ای وای شرمنده واقعا من نمیدونستم تماشای گوه برای شما نرمالترین واقعه در طول روزتونه زودتر میگفتید که ...

خانم عزیز ، توروخدا شما کوتاه بیاین .

ناراحت بوده استرس داشته در مورد بچه اش ، برای همین حواسش نبوده که بنویسه .

توروخدا کوتاه بیاین شما هم

دیشب کسی نبود و به وقت گریستن ، جز صفای آینه همدم نداشتم ، عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم
رنگ مدفوع هیییییچ ربطی به اینایی ک گعتید ندارهمنم گول همین حرفارو خوردم بچمو ازبهمن تو دکترارو چرخون ...

دوهفته دیگه باید بچه م رو ببرم پیش دکترش ازش میپرسم 

ببینم چی میگه 🥲

تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃

2810