2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیشعور به تو میگن عنوان تاپیک نوشتم کسی نخواست نبینه احمق

سایت عمومیه نفهم.

عکس ریدن بچت نباید بذاری

قابل فهمه؟ 

💛سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم
شیر خودم قطع شو شیرخشک پپتی میدم

آپتامیل پپتی؟

رژیمی هست میدونی؟

دکتر برات نوشته؟

تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃

اسی عزیزم چته حالا فقط میخواین بپرید به هم

خب شما تو عنوان ذکر نکردی میخوای عکس بذاری دیگه ناراحتی نداره اونم تو همچین روزی

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد ولی بشر معنی انسانیت را درک نکرد…!🍂

از همین میترسمآخه علائم سرما خوردگی نداره

نه بابا طبیعیه

نینی منم دوماه و بیست روزه اس

پیپیش تو‌همین طیف رنگه

حالا یه روز یذره روشتتر یه روز تیره تر

یه روز یذره زردتر یه روز یکم سبزتر

دکتر من گفت عادیه همینه 

آره دکتر داده حساسیت به پروتئین گاوی داره

ببین اگه بچه ت فقط شیر خشک میخوره احتمالا طبیعی باشه 

نگران نباش عزیزم 

رنگ سبز مدفوع خوب نیست که یعنی عفونت 

بارگه های خون و یا بلغمی بودن مدفوع 

تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃

ببین اگه بچه ت فقط شیر خشک میخوره احتمالا طبیعی باشه نگران نباش عزیزم رنگ سبز مدفوع خوب نیست که یعنی ...

ببخشید چون نفخ زیاد داره همراه بو بد میترسم عفونت داشته باشه،

آخه یکمم یوبس میشه گاهی یعنی ۲روز یکبار مدفوع داره

ببخشید چون نفخ زیاد داره همراه بو بد میترسم عفونت داشته باشه،آخه یکمم یوبس میشه گاهی یعنی ۲روز یکبار ...

خب چون حساییت داره نفخ ویبوستش بخاطر اونه

اگر خیلی اذیته بیقراره به دکترش بگو براش قطره بی بی کر مینویسه 

2810