2777
2789
عنوان

کلیپ دیدم وحشتناک بود در مورد بچه

553 بازدید | 39 پست

سلام دوستان الان یه کلیپ دیدم  خیابان کارون  دیشب یه جوان افغانه   دست و پای دختر چهارساله رو بسته بهش ت جا وز کرده توی گل فروشی 

خدا شاهده باور نکردم تا کلیپش دیدم  دختره بیمارستانه

چطور دلشون میاد

یه ....گرفتن دستشون نمیدونن چکار کنن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زیاد اتفاق می افته، بخصوص تو المان و ایران. تو المانی متجاوز افغانی در حالی که پشیمان نبود پس از تجاوز به کودک دوازده ساله دارای معلولیت المانی گفت که این سن خیلی معمولیه برای رابطه ج با دخترا

اکانت دست چهار نفره دائم  التعلیقی بدبخته که با سیمکارت مادرِ مادر بزرگ دوستشون وارد سایت شدن😇 پس بابت بی ربط بودن تایپ ها گیر ندید

فقط دلم میخواد ی نفر بیاد بگه همه افغانیا مثل هم نیستم و طرفداری کنه تا ببینه چطور همین وسط ضایعش میکنم اینا از دم همشون با هم کثیفن نون حلال نخوردن معلوم نیست باباشون کیه مادرشون کیه همشون مثل همن نسل این بدرد نخورا کی میخواد منقرض بشه خدا میدونه انقد ریختن تو ایران و تهران ب همسرم میگم ب فکر مهاجرت باش با این عقب مونده ها نمیشه تو ی کشور زندگی کرد 

یا خدا 🥺🥺🥺🥺خدا خودش مارو از دست این قوم نجات بده  اینقدرم که اینا بچه میزان فک کنم تا بیس سال دیگه ایران کلا بشه افغانستان

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
ن که ایرانی ها انجام نمی‌دن از این کارا فقط گیر دادید به افغانی ها

دو حرف اول اسمت رو بزار قبل «خل» میشه ماهیتت

اکانت دست چهار نفره دائم  التعلیقی بدبخته که با سیمکارت مادرِ مادر بزرگ دوستشون وارد سایت شدن😇 پس بابت بی ربط بودن تایپ ها گیر ندید
2810