2777
2789
عنوان

خرید طلای ریز ریز برای پس انداز

| مشاهده متن کامل بحث + 2750 بازدید | 94 پست
خیلیم عالی پربرکت باشه و ب خوشی استفاده کنی من شوهرم پول زیاد بهم میدادا ولی خب دیدم دور از جونت خرم ...

مرسی عزیزم همچنینننن 

من مجردم خانوادم اگه بخوام بهم میدم ولی دوس دارم مستقل باشم الان یه خونه جدا دارم میخوام اگه خدا بخواد با همین طلا ها ریز به ریز جمع کنم توی دو سال اینا یه ماشین بگیرم..با وام البته

اونایی که این کارو میکنید سودم داره ؟چه موقع هایی میفروشید

حداقل باید دوستل نگهش داری تا به سود برسه

اگه بخوای چند ماه بعد بفروشی همش ضرر

زخم هایم را دوست دارم. آنها شاهدان اصلیم هستند که چطور شجاعانه زندگی کردم …

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره یه عالمه داره انقدر که فروش داره همه دارن طلا عوض میکننمن انگشترمو دادم دستبند برداشتم جلوی خودم ...

وای مرسی عزیزم دعات میکنم دقیقا دنبال همچین جایی بودم 

که هم اجرت نداشته باشه هم ریززز مرسییییی واقعا حتما این سری میرم از اینجا می‌خرم پس 

وای مرسی عزیزم دعات میکنم دقیقا دنبال همچین جایی بودم که هم اجرت نداشته باشه هم ریززز مرسییییی واقعا ...

خواهش میکنم من کلا مخالف پارسیانم باید همون مغازه که گرفتی بفروشیش مغازه بغلی ببری حتی ممکنه قبول نکنه

ولی طلارو همه جای دنیا میخرن

زخم هایم را دوست دارم. آنها شاهدان اصلیم هستند که چطور شجاعانه زندگی کردم …
اره یه عالمه داره انقدر که فروش داره همه دارن طلا عوض میکننمن انگشترمو دادم دستبند برداشتم جلوی خودم ...

تو شهرمون طلافروش مثلا من النگو داشته باشم کلا یا کسی طلاهاشو بفروشه مخرن ولی نامردا خودشون دست دوم و نمیفروشن چون زرنگن میرن برقش میندازن ب عنوان دست اول ب مردم میندازن

تو شهرمون طلافروش مثلا من النگو داشته باشم کلا یا کسی طلاهاشو بفروشه مخرن ولی نامردا خودشون دست دوم ...

من این سری میرم پیش این مغازه که دوستمون راهنمایی کرد

اره اطراف منم نامردا همین کارو میکنن دست دوم می‌خرن نو میفروشن

مرسی عزیزم همچنینننن من مجردم خانوادم اگه بخوام بهم میدم ولی دوس دارم مستقل باشم الان یه خونه جدا دا ...

انشالله ب امید خدا هرچی زودتر بگیری اونم چ اشکال داره با وام مگ وام مجانیه داری با سود پول هی ماه ب ماه برمیگردونی بالاخره تموم میشه و خدارو شکر ک خونه برا خودت داری خیلی خوشحالم از ته دل ایشالا ب ماشین و هرچیزی ک دلت میخواد هم زودتر برسی😍😘🤲

خیلی به درد میخوره طلا ما نزدیک پنج ساله خورد خورد می‌خریدیم چند وقت پیش فروختیمشون بخش زیادی از پول آپارتمانمونو درآورد خیلی خوبه طلا

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
انشالله ب امید خدا هرچی زودتر بگیری اونم چ اشکال داره با وام مگ وام مجانیه داری با سود پول هی ماه ب ...

مرسی مهربوووونم همچنین ایشااله به هر چی میخوای برسی 

اره یه مقدار طلا بگیرم یه مبلغی بشه بعدش یه وامم میگیرم به امید خدا می‌خرم  البته خونه پارکینگ نداره سر همین میترسم یکم