2777
2789
عنوان

خرید طلای ریز ریز برای پس انداز

| مشاهده متن کامل بحث + 2750 بازدید | 94 پست
تهرانم عزیزم آدرسشو میدی پس

نظام اباد ایستگاه مترو سبلان 

خیابون رو به رویی پاساژ امیر باید همونو بیای جلو تا برسی بهش اسم مغازه اش هم محسنی با منصوری دقیق یادم نیست اگه خواستی بیای همینجا ریپلی کن من نگاه کنم بهت میگم اسم دقیقشو 

زخم هایم را دوست دارم. آنها شاهدان اصلیم هستند که چطور شجاعانه زندگی کردم …
فقط پارسیان بخر طلای ریز ریز کلی ضرره از هرطلفروشی پرسیدم گفت پارسیان از طلای ریز ریز بهتره و ضرر تو ...

متاسفانه خیلی ازپارسیاناتقلبی شدن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نظام اباد ایستگاه مترو سبلان خیابون رو به رویی پاساژ امیر باید همونو بیای جلو تا برسی بهش اسم مغازه ...

مرسی عزیزم اره اگه شد نگاه کن بگو اسم مغازشو چون من طلا ریز به ریز می‌خرم خیلی خوبه اگه اینطوری باشه دست دومم داره؟

من دفعه اول قبل عید یک ربع گرفتم و یک ۴۵۰ سوتی کنارش و کلا ب این فکر نبودم ک ازین ب بعد هی بخرم و پس انداز کنم ولی تو این یکماه تونستم ۳ تا دگ بگیرم البته یک گرمی نه ها مثلا ۲۵۰ سوتی  ۱۰۰ سوتی و ۹۰۰ سوتی اینارو فعلا گرفتم ولی خب ب خواهرم پول قرض دادم قبلنا میدادم نداد یادم نمونده ولی دفعه اخری ۴ میلیون دادم بهش چند وقته میگم بده اول زد زیرش ک یادم نیس و ندادی ولی یادش اوردم میگ ن ۲ میلیون بیشتر نبوده حالا همونو هم نمیده هرچی میگم گفتم اشکال نداره تصدق سر بچم فک میکنم اونو ب عنوان صدقه دخترم بهت بخشیدم با اینک مولتی میلیاردرانا

متاسفانه خیلی ازپارسیاناتقلبی شدن

اره ادم باید از جای مطمئن و شناس بگیره مثلا اونایی ک چندین ساله ک مغازه طلافروشی دارن و شغل ثابتشون و باید فاکتورو هم داشته باشن ک موقع فروششم برن ب همون خود مغازه داره بفروشن

من دفعه اول قبل عید یک ربع گرفتم و یک ۴۵۰ سوتی کنارش و کلا ب این فکر نبودم ک ازین ب بعد هی بخرم و پس ...

اگربحسابش ریختی فیش یارسیدواریزبهش بده وبگوبنظرخودت زرنگی میکنی امادرواقع مال خودتوحروم میکنی وخیروبرکت اززندگیت میبری

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
من دفعه اول قبل عید یک ربع گرفتم و یک ۴۵۰ سوتی کنارش و کلا ب این فکر نبودم ک ازین ب بعد هی بخرم و پس ...

من اگه از عید پس انداز میکردم به جراعت الان دو تا سکه بهار کامل داشتم ولی تونستم توی این یک ماه و نیم یه زنجیر ۱۰ تومن یه پلاک ۹ تومن یه گوشواره یک گرمی😅 به مرور بگیرم  و دو تا سکه پارسیان ۲۵۰ سوت و ۳۵۰ سوت البته

اگربحسابش ریختی فیش یارسیدواریزبهش بده وبگوبنظرخودت زرنگی میکنی امادرواقع مال خودتوحروم میکنی وخیروب ...

عمدا فیششو هم داره خودشم ولی ب دروغ میگ ن ندارم فقط ی چیزی ب زور یادم میاد ک دوتومن بیشتر نبوده حالا خوبه برا عید امسال بود دادما

اره ادم باید از جای مطمئن و شناس بگیره مثلا اونایی ک چندین ساله ک مغازه طلافروشی دارن و شغل ثابتشون ...

عزیزم مگه سکه پارسیان فاکتور داره راستی؟ بدون فاکتور گرفتم من که

در ضمن برای خواهرت مطمعن باش پول حروم وفا نمیکنه و برکت اصلا نداره دیدم چون

اخه تو شهر ما دست دوم نمیفروشن بعد تازه اگ بخری هم باز خیلی ضرر میکنی چون دست دومه دگ باز ببری بفروش ...

در هر صورت ۵ یا ۷ درصد سود رو کم میکنن دیگه

ولی طلای نو هم ۱۸ درصد اجرت رو ضرر میکنی هم جدا جداگانه ۵ درصد سودشونو

من که گاها طلای برند گرفتم ۲۵ درصد اجرت کشیده بودن روش

من اگه از عید پس انداز میکردم به جراعت الان دو تا سکه بهار کامل داشتم ولی تونستم توی این یک ماه و نی ...

خیلیم عالی پربرکت باشه و ب خوشی استفاده کنی من شوهرم پول زیاد بهم میدادا ولی خب دیدم دور از جونت خرم و خانوادم هی ازم میقاپن دگ زیاد پول نمیده برا همین ب پارسیان خریدن اونم تو یکماه رو اوردم☺️من ۶ سکه تمام بهار ازادی داشتم ولی مث خنگولا هی گوشیای جدید ک میاد دونه دونه میردم میفروختم گوشی میخریدم احمق بودم والا 

مرسی عزیزم اره اگه شد نگاه کن بگو اسم مغازشو چون من طلا ریز به ریز می‌خرم خیلی خوبه اگه اینطوری باشه ...

اره یه عالمه داره انقدر که فروش داره همه دارن طلا عوض میکنن

من انگشترمو دادم دستبند برداشتم جلوی خودم انگشترمو فروخت با ۵ درصد سود انگشترم نوی نو بود ها

منم دستبندی که برداشتم دست دوم بود اصلا یه عالمه داره میتونی انتخاب کنی مثلا توی نیم ساعت ده نفر میان طلاشونو میفروشن من پلاک دست دومی که گرفتم هم نوی نو بود گوشواره گرفتم نوی نوی

ولی خب چون مشتری میارتشون دیگه اجرت ندارن به اسم دست دومن

من خیلی طلا میگیرم

پارسیان رو هرجایی نمیخره چون تقلبی زیاد داره اونم حتی سود میکشن روش

حتما باید از همونجایی که گرفتی به خودش بفروشی