2777
2789
عنوان

خرید طلای ریز ریز برای پس انداز

| مشاهده متن کامل بحث + 2750 بازدید | 94 پست
هیچ وقت ربع سکه ای که خریدین به نیم تبدیل نکن چون رشد حباب ربع سکه بیشتره و ضرر میکنی میگن اگه میخوا ...

مرسی از نظرت و اگاهی دادنت و دقیق توضیح دانت خیلی خوب متوجه شدم الان ممنونم عزیزم🙏😍😘هرچی از خدادمیخوای هرچی زودتر بهت بده🤲امیییینن

اها پس حداقل باید ۱۵ گرم پارسیان داشته باشم ب اضافه ربع سکم ک بدم همه رو بعد نیم سکه بگیرم چون الان ...

نه عزیزم چجوری حساب کردی یه نیم سکه چهار گرمه یکمم حباب داره شاید ۶ ملیون نمیدونم خیلی وقته طلا نخریدم یه ربع سکه دو گرمه فک کنم یه ۷ ملیونم حباب داشته باشه میگم اگه ۱۴ گرم سکه پارسیان بخری میتونی بدی و یه دستبند خوشگل یا گردنبند خوب برداری وگرنه نیم سکه که چهار گرمه کلا 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم چجوری حساب کردی یه نیم سکه چهار گرمه یکمم حباب داره شاید ۶ ملیون نمیدونم خیلی وقته طلا نخری ...

اخه ربع ۲ و نیم گرمه من پارسیانام کلا ۲ گرمه اگ اندازه نیم گرم بگیرم و با ربع سکم بدم تبدیلش کنم ب نیم میشه؟؟؟

اخه ربع ۲ و نیم گرمه من پارسیانام کلا ۲ گرمه اگ اندازه نیم گرم بگیرم و با ربع سکم بدم تبدیلش کنم ب ن ...

نه عزیزم چون یه مبلغی هم باید اضافه برای حباب نیم سکه پرداخت کنی اصلا به ربع سکه ات دست نزن ربع رشد بهتری داره نسبت به نیم و  حبابش همیشه بیشتره ربع مگه دار صبر کن هر وقت پول دستت اومد بازم پارسیان بخر یکم جمع که شد بده یه تیکه طلا یا یه نیم سکه بخر