2777
2789
عنوان

اوناییکه بچه هاشون تو خواب شیر میخوردن کی خوب شد شیر خوردنشون

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 22 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تا همیشهتا وقتی باید شیر بخوره همیشه. متاسفانه ب مرور شیرخوردنش تو خواب کمترم میشه

بدیش اینه با قطره چکونم میدم تو دهنش نگه میداره تف میکنه غذای کمکی هم ب زور میخوره تف میکنه یا اوق میزنه بالا میاره

دختره من از ۱۵ روزگی رفلاکسش شروع شد تا یکسالگی ...آلرژی شدید هم داشت و داره تا الان که وو سالشه...رفلاکس و بل دکتر مقدادی خوب کردیم ... دارو خورد و خوب شد و اینکه دخترهشیر خشکش باعث رفلاکس بیشتر می‌شد...مثلا آپتامیل پپتی جونیور میخورد  اما مدام اسید معده میومد تو دهنش را اونکه فقط شبا شیر خشک میخورد تا چهار ماه که کلا افتاد رور شیر خشک...اون و عوض کردیم  خیلی بهتر شد...اما کامل یکسالگی خوب شد ..البته دختره من تا ۱۴ ماه شیر مادر میخورد  در طول روز و شبا دو وعده شیر خشک میدادم ...اونم تو خواب ...تو طول روزم با صدای سشوار و اینا میخوابوندم شیر میدادم یا  راه میرفتم که واقعا سخت بود ...اما کم کم خوب شد ...

بعد از پنج سال ناباروری و سختی کشیدن باردار شدم...میشه اگه امضام خوندید برای مادر شدن همه ی خانوم های منتظر دعا کنید..دعا کنید دخترم سالم و سلامت زیبا و باهوش بیاد بغلم...الهم العجل لولیک الفرج.. 
دختره من از ۱۵ روزگی رفلاکسش شروع شد تا یکسالگی ...آلرژی شدید هم داشت و داره تا الان که وو سالشه...ر ...

خیییییلی سخته اینم بالا میاره و شیر نمیخوره دکتر گف چون معدش میسوزه

خیییییلی سخته اینم بالا میاره و شیر نمیخوره دکتر گف چون معدش میسوزه

اسید معده تو گلوش نمی تونه شیر بخوره ...شیب دار بخوابانش یا تو کریر ‌‌....  گوارش اطفال ببرش ...خیلی اذیت میشن

بعد از پنج سال ناباروری و سختی کشیدن باردار شدم...میشه اگه امضام خوندید برای مادر شدن همه ی خانوم های منتظر دعا کنید..دعا کنید دخترم سالم و سلامت زیبا و باهوش بیاد بغلم...الهم العجل لولیک الفرج.. 
اسید معده تو گلوش نمی تونه شیر بخوره ...شیب دار بخوابانش یا تو کریر ‌‌.... گوارش اطفال ببرش ...خیلی ...

عزیزم ۵ روز پیش بردمش گوارش اطفال دارو داده انشالله ک تاثیر کنه

عزیزم ۵ روز پیش بردمش گوارش اطفال دارو داده انشالله ک تاثیر کنه

انشالله