2777
2789

دخترم رفلاکس داره ۱ ماهه شیشه رو نمیگیره تو خواب میخوره وقتایی ک بیداره با قطره چکون میدم شیرخشکیه ‌‌.. هفته پیش بردمش دکتر واسش امپرازول داد و شربت دومپریدون و پدی لاکت  کی خوب میشه ؟؟؟؟  کیا بچه هاشون اینجوری بودن کی خوب شدن؟ خسته شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند ماه دارو خورد عزیزم ؟

تا ۱۰ماهگی

رفلاکس خیلی شدید بود تا ۲سال ۳سال درگیر بودم 

ولی خوب رژیم غذایی باید رعایت میکردم براش 

دارو دیکه بیشتر دکتر مجاز ندونست البته دارو رفلاکس باید کم کم  کمتر بشه نباید یهو قطع بشه

نمیدونم خودم نوزاد ۸ روزه دارم میگم کی نوابش تنظیم میشه شبا بخوابه😭😭شب تا صبح ببداره شیر میخدره بیست دیقه میخوابه دوباره شیر میخواد شیر خشک هم میدم در کنار شیر خودم که سیر بشه اوضاع بدتر میشه چون بعدش چنان شکمش کار میکنه دوباره نصفه شب باید شستشو تعویض لباس و پوشک کنم خوابشم قشنگ میپره نقطه سر خط ☹

تا همیشه

تا وقتی باید شیر بخوره همیشه. متاسفانه ب مرور شیرخوردنش تو خواب کمترم میشه

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
2810