2777
2789

سلام خانوما توروخدا‌کمکم کنین 

دیروز میرفتم سونو ساک دوتا اسانسور دربو داغون داشتن ک کای تو صف وایسا ه بودن شوهرم گف بیا با پله ها بریم منم اروم اروم رفتم بالا بد ک رسیدم مطب حس کردم ی چیزی ریخت گفتم لابد پماد برا عفونت تزریق کردم اون ریخته وقتی رفتم دکتر سونوم کنه دسمالو از لباس زیرم در اوردم دیدم خونیه ب دکتر نشون دادم گف نگران نباش عوارض لانه‌گزینیه سر سونرم در اورد گف ببین خونی نشده حتی ممکنه خونریزیت تا دو ماه طول بکشه 

ولی من اینو ب دکتر نگفتم ک از دیروز دور نافم درد میکنه چون خیلی ترسیده بودم زبونم بند اومده بود سبار تو مطب خون دیدم یبار شبش الانم رفتم سرویس دوباره دیدم همشم در حال پاکردن تو‌دسمال میبینم ولی وقتی راه میرم دور نافم درد میکنه توروخدا راهنماییم کنین خیلی خطرناکه؟امپول پروژسترون و شیافم میزنم چون ای وی افیم کمککک😭

شاید هماتوم داری منم دارم اوایل خیلی خونریزی کردم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میخواهید با دکترتون مجدد صحبت کنید و علت رو بپرسید 

اگه گفتند اوکی هست دیگه به خودتون استرس ندید 

انشالله که چیزی نیست به سلامتی زایمان کنید 

براتون یه حمد میخونم🌹

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

ان شالله که مسئله ی مهمی نیست به خودت استرس نده ، اگه دردات الگوی منظمی ندارن برو بیمارستان زنان و زایمان یا ی متخصص دیگه 

ولی یقین داشته باش اگه خدا بخواد اتفاقی بیفته هیچی نمیتونه مانع شه ان شالله خواست خدا اینه کوچولوت به سلامت بیاد بغلت

خانم محترم عزیز من کسی که ای وی اف میکنه تا دوسه ماه استراحت مطلق باید باشه چون امکان افتادنش خیلی زیاده خیلی خیلی زیاد نیاز به مراقبت داره...

اخه شما با چ عقلی از پله رفتی بالا؟؟همین الانم پاشو برو یه دکتر خوب یاهنون دکتر خودت تا دیر نشده

میخواهید با دکترتون مجدد صحبت کنید و علت رو بپرسید اگه گفتند اوکی هست دیگه به خودتون استرس ندید انشا ...

ممنونم عزیزم ،دکترم گف خیلیا تو ماه های اوایل بارداری خون میبینن ولی من نمیخام ببینم ب استرس میفتم 

انشالله خیره نترس استرس بدتر میکنه

درضمن شما که آی آفی بودی چرا با پله رفتی خب یه کمی منتظر میشدی

نگران نباش خیلی ها با خونریزی بارداریشونو تا مدتی طی میکنن

ولی بایدم به دکترت بگی شرایطتو حتما بگو اگه کمر درد زیر دل درد گرفت ول کرد تن تن حتما حتما برو دکترت اگه نبود بیمارستان برو تحت نظر باش 

حس پیدا نشدنی فقط؛ حس مادریه +سختی‌های زندگی، با بچه‌هام قابل تحمله🫶
خیلی ینی چقد ؟پد گذاشتی ؟دکتر سونوم کرد نگف هماتوم داری

من اولین بار در حد پریودی خونریزی کردم یعنی یه طوری بود همه گفتن احتمال سقط بالاست ولی خداروشکر الان ۱۹ هفته م سالمه ولی هماتوم هنوزم هست بیشتر به خاطر جفت پایینه من جفتم تا دهانه رحم کشیده شده استراحت مطلقم ولی استراحت نمیکنم متاسفانه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️
خانم محترم عزیز من کسی که ای وی اف میکنه تا دوسه ماه استراحت مطلق باید باشه چون امکان افتادنش خیلی ز ...

عزیزم میگم همون لحظه ک افتادم ب خونریزی دکتر پیشم بود دید‌و سونوم کرد گف جای جنین خوبه و ممکنه تا دو ماهم خون ببینی ولی من هر از گاهی دور نافم تیر میکش اروم ک اونو ب دکتر نگفتم 

2810