2777
2789
عنوان

به مادرشوهرم کیک دادم به روی خودشم نمیاره عفریته ی جهانی😅😅

| مشاهده متن کامل بحث + 6715 بازدید | 174 پست
خب اونم حق داشته😂نوه اونم بوده دیگ رسما بی احترامی سنگینی هست خب اگ دعوت نمیکنید دیگچرا کیک میبرید ...

خونه مامانم نمیومد میگفت مامانم دعا به خوردش میده😵‍💫😵‍💫

منم از وقتی پسرام نوزاد بودن از این خانم توقعی نداشتم وقتی پسرام ۳۵روزشون بود جاریم زایمان کرد واسه چشم روشنی براش پتو نوزادی گرفت و کلی کار میکرد که واسه پسرام نکرد

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                
هر کدوم از این خانما جای اسی باشن باور کن کیک هم نمیفرستادن ..‌هیچ زنی تا اذیت نشه تحقیر نشه روانش ب ...

وای چه کار بزرگی کرده کیک فرستاده. والا اون کیک از صد تا فحش بدتره بازم مادرشوهرش خوب بوده گرفته چیزیم نگفته. بعدم مطمئن باش اگر اون مادر شوهر ظالم بود این عروس جرات نمی‌کرد این کارو باهاش بکنه. ظالم هارو دعوت میکنن رو سرشون میذارن چون میدونن اگه نکنن عواقب داره. مادرشوهر بد کم ندیدیم، عزت احترامشون بیشتر از این مظلوماس

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقت کرده باشی‌گفتم بعضیا چون واقعا دیدم .. اسم خاصی نبردم ک‌بشه قضاوت

فامیلت رو گفتی منظورم به این قسمتش بود😊

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

خانم های که تریپ قضاوت کردن برداشتن 

اسی گفتش چون کادو کاسه بشقاب میداد مامانم طلا میداد دعوت نکردم 

تازه از حرص بازم رفته کیک برده براشون بنده خدا هم قبول کرده

پس هی قضاوت قضاوت نکنید 

مگه اینکه خودتون هم مثل استارتر بدجنس باشید

خدایا بی نهایت شکرت  
بعضی خانمای اینجا حتی مادرشوهرشون رنگ خونشون سالها ندیده برا بقیه نسخه میپیچن ک‌ عیبه بده زشته .یکی ...

نه عزیزم اتفاقا شما فقط داری از دریچه خودت میبینی حالا چون من و تو بهمون ظلم شد قطعا ایشون مادر همسرش بده؟

نداریم عروس بد؟

همه عروسا قدیسه هستن و قوم شوهر یزید؟

هیچوقت یطرفه ب قاضی نمیشه رفت درست اما ایشون طبق صحبت خودش گارد گرفتن براش چون تاکید کرد بخاطر کادوبوده یک دو خب دعوت نکرد با میل خودش اوکی چرا بی احترامی کزد و کیک فرستاد؟

شما واقعا مورد ظلم قرارگرفتی قرار نیست حق همیشه طرف عروس باشه ک اگ اونا دارن نسخه میپیچن شمام داری همون قضاوت رو برعکس انجام میدی و نسخه خودتو میپیچی ک❤

مِهربون نَباشید مِهربونا تِکراری میشَن!
خونه مامانم نمیومد میگفت مامانم دعا به خوردش میده😵‍💫😵‍💫منم از وقتی پسرام نوزاد بودن از این خانم ...

نمیگم حق نداری عزیزم میگم دیگ کیک بردن چیه؟

خب کیکم نبر با خیال راحت ن جنگی میشه نی چیزی

مِهربون نَباشید مِهربونا تِکراری میشَن!
خانم های که تریپ قضاوت کردن برداشتن اسی گفتش چون کادو کاسه بشقاب میداد مامانم طلا میداد دعوت نکردم ت ...

دقیقا از حرصش کیک برده بعد بازم توقع کادو و تبریک داره

فقط شیر مادر حرومِ اون پسری که دل مادرشو میشکنه 

هرکی دیگه بود میگفت تولد خانوادمو نمیگی،خانوادتم نگو

اصن حالا که خانوادتو گفتی کیک هم گرفتی

دیگه صداشو در نیار،کیک نبر که بفهمن تولد بوده و اینا دعوت نبودن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
وای چه کار بزرگی کرده کیک فرستاده. والا اون کیک از صد تا فحش بدتره بازم مادرشوهرش خوب بوده گرفته چیز ...

مادرهمسرم رسما ازم سواری میگرفت تولدا خونه مامانم بود نمیومد که مامانم چیز خورش نکنه😅😅

بعدم که براش کیک‌میفرستادم اینقد بارم میکرد که خدا میدونه چقد همسرمو پر میکرد و ما جنگ اعصاب داشتم تا جاییکه الان چند ساله نه واسه دخترام و نه پسرام تولد نگرفتم حالا میخوام امسال دوباره براشون بگیرم خونه خودم و هیچکسم دعوت نکنم خودمو بچهام باشیم فقط

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                
عزیزم اون خانم خودش تعریف کرد برامون ..

گفت ما بدیم عروسامون نمیان

تاوان داریم میدیم خودمونم با مادرشوهر رفت و امد نداریم؟

چه عجیب😊

2810