2777
2789
عنوان

به مادرشوهرم کیک دادم به روی خودشم نمیاره عفریته ی جهانی😅😅

| مشاهده متن کامل بحث + 6715 بازدید | 174 پست

وای یاد دخترخواهرشوهره یکی از همکارام افتادم....اومده بودن خونه همکارم برای تبریک منزل جدید..یه کیک خوری ۱۴۰تومنی گرفته بود،خب گرفتی دیگه کسی نگفته کم اوردی یا زیاد...کادوئه دیگه..رفته زنگ زده به شوهر همکارم که من ۴۰۰تومن پول این ظرف دادم.این جریان مال مهرماهه...چرا قیمت میگن واقعا؟

قاشق نشسته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا همون پول پیش و چند میلیون کرایه ای که هر ماه نمیدی بزرگترین کادو برات یعنی متوجه نمیشی اگه میرفتی مستاجر شوهرت باید چه قدر از گلوت میزد کرایه میداد 

یک بوسه برای قلبم یک بوسه برای تو یک گلبرگ با عطر شعرم همراه نامه های تو

ما هم الان تولد بگیریم چه مادر خودم چه مادر همسرم کمترین کادو رو میدن یعنی برای غریبه ها چند برابر میبرن تو مجالس نامزدی و اینا مثلا یه مقدار کادویی میدادن که ده برابرشو برای غریبه ها میبرن ولی من اصلا توقع ندارم بنظرم هر کسی هر مجلس و تولد یا هر چیزی میگیره اصلا نباید توقع کادو داشته باشه اگر کم آوردن شما هم بعدا کم ببر ولی بی احترامی هم نکنید 

گلم لحن‌مو بد نفهم عروس توام یه زمانی مثل شما برخورد میکنه اون موقع میفهمی چقدر آدم از پسر و عروسش ا ...

همسر من همیشه میگه دنیا گرده مادر من در حق مادربزرگم خوب نبود الان داره تاوانشو با عروسش میده. میگم ینی من بدم؟ میگه ن. اما اگه خوب بود در حق مادربزرگم تو بهتر میبودی.

البته دروغ میگه. من بد نبودم. خیلی خوب بودم. بدم کردن. بس ک همیشه باید در خدمتشون میبودم. و حتی رنگ ش.ورت شوهرمم باید اونها انتخاب میکردن. از روزی ک جبهه گرفتم شدم بدهه

برای کسانی که دوستشان داری نوری باش🌱
دقیقا موافقمتازه من شرط میبندم استارتر از مادرشوهر و خانواده شوهر حف و بی احترامی زیاد شنیده به جای ...

بعضی خانمای اینجا حتی مادرشوهرشون رنگ خونشون سالها ندیده برا بقیه نسخه میپیچن ک‌ عیبه بده زشته .

یکی از اقوام ما هی میگفت عروسمون نمیا خونه مادرم ،مادرم خونشون نمیره اله بله ، بعدا فهمیدم خودش دوسال  خونه مادرشوهرش نرفته و دو ساله مادرشوهرش هم نیومده ..

بعضی آدما خیلی بدجنسن.

من تولد پسرامو خونه مامانم گرفتم آخر شب واسه مادرهمسرم کیک آوردم گفت مگه من کیک نخورده ام و کلی بارم ...

خب اونم حق داشته😂

نوه اونم بوده دیگ رسما بی احترامی سنگینی هست خب اگ دعوت نمیکنید دیگچرا کیک میبرید غیرقابل درکه

مِهربون نَباشید مِهربونا تِکراری میشَن!
بعضی خانمای اینجا حتی مادرشوهرشون رنگ خونشون سالها ندیده برا بقیه نسخه میپیچن ک‌ عیبه بده زشته .یکی ...

عزیزم قضاوت فقط برا بقیه بده؟

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
2810