2777
2789
عنوان

من دوسال پیش با دختری دوست شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1414 بازدید | 86 پست
هوففففف اون بخاطرم خیلی ریسک ها کرد برا دیدنم کلی ترس استرس داداش ها شو کشید همه جوره اوکی بود با ...

یادش نرفته بهش ثابت کردی عذاب‌هایی ک بخاطر تو کشیده حماقت محض بوده انتظار نداشت بیخیالش بشی و تنهاش بذاری الان دلش از سنگ شده و اگ واقعا میخوایش هم بهش اعتماد بده تا آخرش باهاشی و دیگه تنهاش نمیذاری و هم اینکه ی جورایی داره ناز میکنه باید بخری دیگه

وقتی نمیخواد که نمیشه،سرتو گرم کن مشغول کار،باشگاه درس،دوستان

اوهوم 🙏🙂

اگر قصد سرمایه گذاری داری و نمیدونی چیکار کنی  من میتونم کمکت کنم تا به درامد برسی با ریسک کم و درامد نسبتا خوب حتی شروع با زیر دویست ملیون در شرکت سرمایه گذاری معتبر با سابقه طولانی از سال ۱۳۸۵ 🪙 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه فکرشو نمیکردم انقد راحت اونهمه خاطره یادش بره

از کجا مطمئنی بهت دروغ نگفته هنوز بهت فکر میکنه

تو چی می‌دونی از من؟تو چی می‌دونی که اینقدر راحت از من و زندگیم حرف می زنی؟زجرهایی که کشیدم رو کشیدی؟حرف هایی که شنیدم رو شنیدی؟پا به پام تو سختی ها بودی؟مثل من تا پای جون تلاش کردی تا از پس مشکلات بر بیای؟ببين؛ تو دقیقا هیچی از من نمی‌دونی. تو فقط چیزهایی رو می‌دونی که من خواستم بدونی تو از کل شخصيت من یه تصویر نصفه و نیمه توی ذهنته پس غلط میکنی قضاوت می کنی ...️ 
دیروز گفتی رو یکی‌کراش داری چه جوری جذب‌کنی که😂😂😂👏🏽👏🏽👏🏽👏🏽

شوخی کردم مسخره بازی دربیارم حالم خوب شه

اگر قصد سرمایه گذاری داری و نمیدونی چیکار کنی  من میتونم کمکت کنم تا به درامد برسی با ریسک کم و درامد نسبتا خوب حتی شروع با زیر دویست ملیون در شرکت سرمایه گذاری معتبر با سابقه طولانی از سال ۱۳۸۵ 🪙 
یادش نرفته بهش ثابت کردی عذاب‌هایی ک بخاطر تو کشیده حماقت محض بوده انتظار نداشت بیخیالش بشی و تنهاش ...

جدی؟ اخه بهش گفتم بهم حس داری دیگه  گفتش نه  

از کجا مطمئنی بهت دروغ نگفته هنوز بهت فکر میکنه

نمیدونم وقتی  اینجوری  میگه یعنی فکر نمیکنه  دیگه  

جدی؟ اخه بهش گفتم بهم حس داری دیگه گفتش نه

ن تو رو خدا انتظار داری بهت حسی داشته باشه؟ معلومه رو خودش کار کرده تموم عواطف و احساساتشو بکشه تا سنگدل شه خدا میدونه این بی حسی برا ی دختر یعنی مرده متحرک چقدر دردناک بوده چ شبایی ک گریه نکرده و صبح ب خودش قول داده دیگه بذارتت کنار هم تو رو هم قلبشو 

سعی دلشو ب دست بیاری البته اگ واقعا میخوایش و قصدت جدیه وگرنه از راه رفته برگرد دوباره بهش صدمه نزن

نمیدونم وقتی اینجوری میگه یعنی فکر نمیکنه دیگه

دخترا هیچوقت راست نمیگن درمورد این مسائله ها نشون میدن که براشون مهم نیست

تو چی می‌دونی از من؟تو چی می‌دونی که اینقدر راحت از من و زندگیم حرف می زنی؟زجرهایی که کشیدم رو کشیدی؟حرف هایی که شنیدم رو شنیدی؟پا به پام تو سختی ها بودی؟مثل من تا پای جون تلاش کردی تا از پس مشکلات بر بیای؟ببين؛ تو دقیقا هیچی از من نمی‌دونی. تو فقط چیزهایی رو می‌دونی که من خواستم بدونی تو از کل شخصيت من یه تصویر نصفه و نیمه توی ذهنته پس غلط میکنی قضاوت می کنی ...️ 

تو خانم ها اول سخت فراموش میکنن بعد وقتی سختی  و ناراحتی کشیدن دیگه فراموش کنند دیگه براشون قابل هضم نیست برگشتن ب قبل

ولی مردها برعکس اینن زود اولش جو گیرن طلبکارن بعدا میفهمن اوضاع چیه

من بلاییی سرش نیاوردم نه خیانت کردم نه کار دیگه ای بحثمون شد یکم یکی دوشب بحث کردیم تصمیم به ک ...

رابطه ای که کارش به چک کردن گوشی برسه نشون میده فقط یه بحث ساده نیست 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
من شک دارم تو فراموشی من بعد از دو سال فراموش نکردم هنوز اون تویص س ماه

خودمم فراموش نکردم کاش ازین پسرای بیخیال لاشی بودم حداقل میرفتم  سراغ  یکی  دیگه تا یادم  بره  ولی بعد اون  من نمیتونم با کس دیگع باشم🥀

دخترا اوایل خیلی سختشونه و با عذاب با مسئله کنار میلن ولی بعد ی جوری فراموش میکنن ک انگار نه انگار برعکس پسرا

کاربری دو نفره                                                      ما خدا را داریم به ازای هر آنچه که نداریم 💕