2777
2789
عنوان

تغذیه کودک شیرخوار

33 بازدید | 4 پست

سلام دوستان پسرم ۸ ماهه داره دندون درمیاره اسهال شده نمیدونم چه غذایی بدم که مقوی باشه ولی اسهال شدید نشه جز موز و ماست و برنج چیزی بهم پیشنهاد نشده سابقا با سوپ گوشت بهش ناهار میدادم الان حس میکنم بچه ضعیف شده با این نخوردن ها 

کلا ضعیف میشن تو این دوران و کم غذا کم کم درست میشه

ایرادی نداره فقط میخام بدونم از دستم چی برمیاد براش نمیخام کوتاهی کنم اطلاعات ندارم راجب تغذیه میخام بدونم چی میتونم بهش بدم بخوره 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایرادی نداره فقط میخام بدونم از دستم چی برمیاد براش نمیخام کوتاهی کنم اطلاعات ندارم راجب تغذیه میخام ...

همین غذاهایی که الان میدی

حتما نباید چیز خاصی باشه

چون بیشتر وقتا غذاهای مقوی و متنوع هم درست میکنیم اما بچه نمیخوره

عذاب وجدان نگیر بچه همینه هر دوره ش یجور که میگذره

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫
ایرادی نداره فقط میخام بدونم از دستم چی برمیاد براش نمیخام کوتاهی کنم اطلاعات ندارم راجب تغذیه میخام ...

اینکه کودکتون تو دوره های خاصی بد غذا میشه کاملا طبیعی هست اما در هوای گرم اگر مشکل اسهال داره حتما مایعات مناسب به بدنش برسونید که خب طبیعتا چون زیر یکسال هست آب جوشیده سرد شده و شیر مادر یا شیر خشک کمک کننده ست.چون میل به غذاخوردنش کم شده دفعات بیشتر و مقدار های کوچولوتر بهش غذا بدین مراقب باشید اگر اسهال ادامه دار شد حتما به پزشک مراجعه کنید.گوشت مرغ رو هم میتونید توی غذاش بریزید مقدار کمی هم کره به غذاش اضافه کنید.من کارشناس ارشد تغذیه هستم خوشحال میشم از طریق پیج و سایتم بهتون کمک کنم dietak.ir