2777
2789
عنوان

شوهرم ناراحت شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1544 بازدید | 73 پست
والا .ادن از این همه بسازی و زن ستیز بودن میمونه چی بگن حالا اگه میگفت شوهرم فلان حرفو زده دلم شکسته ...

فشار اقتصادی رو همه ست چ زن چ مرد ...زن بیچاره سال به سال آرایشگاه نمیره لباسی نمیخره که مبادا مرد اذیت بشه جواب دستمزدش هم اینجوری میدن

کمی رکم تو ببخش .... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماشالا تو این تاپیک چه همه بسازن و خوب ! و میگن استاتر کارش اشتباه بوده اوناییم که میرن میلیونی تو آ ...

حرفش قشنگ‌نبوده 

قطعا استارترم ضعف هایی داره همه چی که پول نیست به روش میاورد خوب بود ؟بعدم مگه استارتر ندید وضع شوهرشو قبول کرد زنش بشه ؟اونهاییم که مدام تو ارابشگاهن قطعا دیدن روز تول شوهرشون داره همش اونجا هستن عجیب نیست 

از رفتار اشتباه دفاع نکنید که فکر کنه حق داره انتخاب خودش بوده دیگه لازمم نیست جلو طرف بگه 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
ماشالا تو این تاپیک چه همه بسازن و خوب ! و میگن استاتر کارش اشتباه بوده اوناییم که میرن میلیونی تو آ ...

وا عزیزم اونی ک ملیونی خرج میکنه دلش میلیارد میخواد و توقع بالاترشو داره

مثل این میمونه الان اسی ک مشکل نون شبش رو نداره خداروشکر ب یکی ک نون نداره بخوره بگه صبور باش شرایط بده، بعد طرف بگه تو چرا داری بخوری؟؟؟

چه ربطی داره

من الان اگ خونخ و ماشینم داشته باشم آرایشگاه ملیونی هم برم باز میگم چرا فلان منطقه نیستم

چرا ماشینم ۲مدل بالاتر نیست

حتما ک نباید لنگ نون شب باشی ک بتونی ب یکی بگی درست صحبت کن و غرور شوهرتو نشکن

و اینکه شرایط بد برای همه هست و کل جامعه تو مضیغه و سختیه 

خدایاشکرت❤️ دندانپزشک هستم، بخاطر شرایط بارداریم درحال حاضر فقط ۲روز در هفته مطب میرم و میتونم اینجا بیشتر مطلب بخونم، با بی ادبا هم کاری ندارم🙏

جلو بچش ضایعش کردی اصلا خوب نیست 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
خب باحرفای خوب جبرانش کنهمه تو سختی هستنچون شرایط جامعه افتضاحه و زندگی واقعا سختهباید زبونتو بیشتر ...

خودش هم میخندید 

حتی به شوخی به داییم گفت دخترتون منونمیپسنده چون پولدارنیستم 

بخداتوهمه شرایط کنارش بودم الان هم چندروزه خونه نداریم اومدیم خونه بابام دلم گرفته بودگفتم 

ما که تو شرایط شما نیستیم و نمیتونیم قضاوت کنیم که حرفتون خوب بوده یا بد .شاید ادم تو شرایط سخت هر حرفی بزنه

خدمتتون عرض کنم که من هی میزدم مامان ابوالفضل قبول نمیکرد زدم مامان ابوالفظل  غلط املایی درنیارین تامام😐
خودش هم میخندید حتی به شوخی به داییم گفت دخترتون منونمیپسنده چون پولدارنیستم بخداتوهمه شرایط کنارش ب ...

دل اون از شما بیشتر گرفته چون مرد و مسئول دل شما هن هست

عب نداره جلو داییت باید میگفتی من ب مرد بودنت بله گفتم ن ب پولت

تو برای من مرد تر از هنه ی مردایی

با پول یا بی پول

ببرش بالا همیشه

خدایاشکرت❤️ دندانپزشک هستم، بخاطر شرایط بارداریم درحال حاضر فقط ۲روز در هفته مطب میرم و میتونم اینجا بیشتر مطلب بخونم، با بی ادبا هم کاری ندارم🙏
حرفش قشنگ‌نبوده قطعا استارترم ضعف هایی داره همه چی که پول نیست به روش میاورد خوب بود ؟بعدم مگه استار ...

دفاع نکردیم اما اسی نه معصومه نه ربات .بعدم یه درد و دل کوچیک کرده در ضمن اشاره کردن خانواده همسرش باعث این شرایط شدن لارم بود بگه تا همسر دفعه بعد مواظب باشه زن و بچش رو معذب کنه .من خودم دو سال خودم خونه مادر شوهر بودم ادم تو چادر زندگی کنه بهتر از اینه که بعد ازدواج خونه مادر خودش یا مادرشوهرش بره

قضیه ی پول برای مردا مثل زیبایی برای ماس

فکن همسرت میگف ب پسرم بگم عقل داشته باش زن قشنگ بگیر مثل مامانت زشت نباشه خودتو بدبخت کنی حال بهم بخوره بشینی پیشش

قدرت ماخانما ب زیباییمونه

اقایون ب پولشون

حتی وقتی بی پوله بهش اعتماد ب نفس بده

مثل نا ک زشتم باشیم دوس داریم ب چشم شوهرمون قشنگ باشیم

منظوری نداشتم یه هفته است آواره شدیم خونه نداریم

پس حق داشتیددرسته حرفتون تلخ بوده اماحرف حق تلخه همسرتونم بخاطرهمین ناراحت شده

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
دفاع نکردیم اما اسی نه معصومه نه ربات .بعدم یه درد و دل کوچیک کرده در ضمن اشاره کردن خانواده همسرش ب ...

به نظرم  بهتره این مسایل و اختلافات بین خودشون باشه نه اینکه جلو بچه همو ضایع کنن بالاخره چه خوب چه بد اون بچه باباشو همینی که هست دوست داره حس خوبی نیست ضایع شدن جلو بچه 

خب دقیقا منم حرف همینه شمام یه درد و دل کردی حرف بدی نزدی اتفاقا باعث میشه شوهرت یکم فکر کنه با احتی ...

باورمیکنی پدرشوهرم نصف شب ازخونه بیرونمون کرد دادمیزدگم شین بیرون ازخونه من جایی نداشتیم بریم تاصبح توماشین خوابیدیم