2777
2789
عنوان

شوهرم ناراحت شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1544 بازدید | 73 پست
شوهرت باید می‌گفت بهت ک آدما رو باید تو سختی ها شناخت هر چند جان نیستیم شاید ماهم تو این شرایط از تو ...

اتفاقاتوهمه شرایط کنارشم اینم یه حرفی بودواسه درد ودل ازدهنم دررفت مگرنه منظوری نداشتم 

چه شوهر خوبی داری که فقط ناراحت شده. شوهر من بود پارم می کرد

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتفاقاتوهمه شرایط کنارشم اینم یه حرفی بودواسه درد ودل ازدهنم دررفت مگرنه منظوری نداشتم

گفتم ک شاید همه ما اگ تو شرایط تو بودیم بدتر رفتار میکردیم ای کاش تاپیک نمی‌کردی بقیه نظر بدن با یه بوس از دل شوهرت در میاوردی و تمام😂😂

الان تا بهت احساس عذاب وجدان ندن دست از سرت برنمیدارن .بابا واقعیت رو گفتی واقعا سعی کن دخترت رو به ...

والامن ازشوهرم راضیم الان هم خونواده اش ماروبه این روزانداختن 

بعدش هم مگه بده دلم میخواددخترم ازاول همه چی داشته باشه عذاب نکشه 

ماشالا تو این تاپیک چه همه بسازن و خوب ! و میگن استاتر کارش اشتباه بوده اوناییم که میرن میلیونی تو آ ...

آره والا 

باورمیکنی یه ساله آرایشگاه نرفتم هیچی نخریدم بتونیم صاحب خونه بشیم 

ماشالا تو این تاپیک چه همه بسازن و خوب ! و میگن استاتر کارش اشتباه بوده اوناییم که میرن میلیونی تو آ ...

والا .ادن از این همه بسازی و زن ستیز بودن میمونه چی بگن حالا اگه میگفت شوهرم فلان حرفو زده دلم شکسته میگفتن اشتباه کرده اما اوضاع اقتصادی باعث شده مردا اینجوری بشن انگار زنا رباتن.مام تو شرایط اقتصادی بدی هستیم اما شوهرم هر از چندگاهی ازم بابت شرایط اقتصادی دلجویی میکنه اگه واقعا دلجویی نکنه گاهی ممکنه مثل اسی به روش بیارم

شوهرمومن خودم انتخاب کردم حتی خودم بهش پیشنهاددادم الان هم چندروزه توعذابم ازدهنم دررفت منظوری نداشت ...

خب باحرفای خوب جبرانش کن

همه تو سختی هستن

چون شرایط جامعه افتضاحه و زندگی واقعا سخته

باید زبونتو بیشتر کنترل کنی

حالا باهاش حرف میزنی از خوبیاش بگو

بگو کاش دخترمم یه مرد با عرضه و چشم پاک و اهل زندگی انتخاب کنه

پول هیچ کدوم اینارو تضمین نمیکنه

با پول نمیشه مرد وفادار خرید

نمیشه مرد اهل زندگی خرید

نمیشه مرد چشم و دل سیر خرید

اینا ثروتهایی هستن ک از پول خیلی باارزش ترن

البته ارزش بالای پول رو ب هیچ عنوان کتمان نمیکنم

خدایاشکرت❤️ دندانپزشک هستم، بخاطر شرایط بارداریم درحال حاضر فقط ۲روز در هفته مطب میرم و میتونم اینجا بیشتر مطلب بخونم، با بی ادبا هم کاری ندارم🙏

خوب نگفتی بهش حق داره 

مثل اینه پسر داشتی شوعرت به پسرت میگفت بزرگ شد بهش یاد میدم عقل داشته باشه با یکی مثل مامانت ازدواج نکنه !!!

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

همیشه حو اسمون به لحن حرف زدنمون باشه  دلشکستن خیلی راحت بابعضی حرفا اسی عزیزم آدما دلزده میشن

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

والامن ازشوهرم راضیم الان هم خونواده اش ماروبه این روزانداختن بعدش هم مگه بده دلم میخواددخترم ازاول ...

خب دقیقا منم حرف همینه شمام یه درد و دل کردی حرف بدی نزدی اتفاقا باعث میشه شوهرت یکم فکر کنه با احتیاط بیشتری قدماشو برداره از اونجایی که میگی خانوادش باعث شدن منظورمه