2777
2789
عنوان

مامانا بیاین کمک دارم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 26 پست

من بعد واکسن دو ماهگی دخترم دیگه شیر نخورد

البته پستونک هم می‌خورد

اونم بی تاثیر نبود

من خییییلی عذاب کشیدم تا دخترم یه ذره شیر بخوره 

منم شیرموز دوشیدم با شیشه دادم می‌خورد یه دکتر بهم گفت شیشه بهش نده تا شیر خودتو بخوره از شانس بد من شیشه رو ازش گرفتم دیگه نه شیشه می‌خورد نه شیر خودمو

فقط پستونک می‌خورد

آخرش مجبور شدم با قطره چکان بهش شیر بدم

یل با پستونک میخوابوندم تو خواب با شیشه بهش میدادم

البته من شیر خودمو تو شیشه دادم

تو خواب یه کم شیرمو می‌خورد اگه نمی‌خورد کلا خشک میشد

من بعد ۴ ماه مقاومت و عذاب فراوان آخرش شیرم خشک شد

و مجبور شدم تو خواب به دخترم شیر خشک بدم

دخترم با شیر خودم خییییلی وزن گرفت ولی با شیر خشک نه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پریود بودم شیرم کم شده بود،بد سینه گی میکرد دو روز دوشیدن تو شیشه دادم،عادت کرد به شیشه

نگران نباش. شیشه نده بهش. یکم چیزهای شیرین و خوشمزه بخور. مثل شیرینی خامه ای. بچه ها دوست دارن. یکم با نوک انگشتت سیرت رو بزار تو دهانش بعد میخوره انشالله

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
من بعد واکسن دو ماهگی دخترم دیگه شیر نخوردالبته پستونک هم می‌خورداونم بی تاثیر نبودمن خییییلی عذاب ک ...

خیلی سخته

همش عذاب وجدان دارم

چون من شیر داشتم و این گرفتاری رو برای خودم درست کردم

گناه داره دخترم

شیرمو بدوشم بازم ممکنه خشک بشه؟

حتما به زور هم شده بزار مک بزنه تا سینه ات رگ کنه به اصلاح

منم پسر بزرگم همینطور بود تا چند ماه

یکسالگیش درست شد و دیگه همیشه آویزونم بود

حتما بزار سینه دهنش باشه تا از سرش نیفته

با قطره چکون وقتی داره از سینه میخوره شیر از بالای سینه سُر بده تا بره تو دهنش و گول بخوره 

میدونم واقعا سخته ولی ناامید نشو

حتما به زور هم شده بزار مک بزنه تا سینه ات رگ کنه به اصلاحمنم پسر بزرگم همینطور بود تا چند ماهیکسالگ ...

وقتی بیداره اصلا سینه رو نمیگیره،اولش عق میزنه بعد سربرمیگردونه،زیادم مقاومت کنم گریه می‌کنه و دیگه نمیخوره

وقتی بیداره اصلا سینه رو نمیگیره،اولش عق میزنه بعد سربرمیگردونه،زیادم مقاومت کنم گریه می‌کنه و دیگه ...

از گریه و عقش نترس

ادامه بده

اول نوک سینه ات رو شیرین کن بعد بزار دهنش و با قطره چطون گولش بزن تا مک بزنه

اگه مک نزنه شیرت خشک میشه

خیلی سختههمش عذاب وجدان دارمچون من شیر داشتم و این گرفتاری رو برای خودم درست کردمگناه داره دخترم

درکت میکنم

هیچی شیر مادر نمیشه 

من تا شش ماهگی شیر خودمو تو شیشه میدادم بهش اونم فقط تو خواب شیشه می گرفت

بعدش تا یکسالگی شیر خشک

از یکسالگی بعد دیگه شیر گاو

شیر گاو مطمئن بود

من هر راهی رو رفتم نشد که بخوره

چون خیلی ببخشید نوک سینه هام کوچیک بود و دخترم پستونک خورده بود دیگه کوچیک خوشش نمی آمد

دخترم فقط شیر منو نمی‌خورد یکی دو بار از بستگان بهش شیر دادن شیر اونا رو خورد چون نوک سینه ی بزرگی داشتن

من حتی از رابط سینه هم استفاده کردم ولی نشد