2777
2789
عنوان

مامانا بیاین کمک دارم دق میکنم

191 بازدید | 26 پست

سلام مامان جونا

دخترم ۴ماهشه

هم بهش شیشه دادم هم پستونک

الان پنج روزه سینه رو نمیگیره فقط شیر تو شیشه میخواد

مدام شیرمو میدوشم و توی شیشه بهش میدم،حتی توی خوابم سینه رو میگیره دو سه تا مک میزنه و ول می‌کنه،

همه راه ها رو امتحان کردم گرسنه گذاشتمش و باهاش همه جوره سر و کله زدم تا سینه رو بگیره ولی فایده نداره

شیرم خیلی زیاد بود همیشه لباسام خیس میشد از یکی که میخورد اون یکی رگ میکرد و میریخت،ولی الان احساس میکنم داره کم میشه

چیکار کنم،میترسم شیرم خشک بشه و مجبور بشم شیرخشک بهش بدم

خیلی ناراحتم،دلم تنگ شده واسه توی بغلم شیر خوردن و مک زدناش توی چشام نگاه میکرد و بهترین حس دنیا رو داشتم

بازم راضی ام و سختیش رو تحمل میکنم که بدوشم و شیر خودمو بخوره

اگر تجربه دارین بگین،با دوشیدن دو ساعت به دوساعت شیر،ممکنه بازم شیرم خشک بشه و از دست بره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا داری پریود میشی. یا غذای بودار میخوری. مثل سیر.پیاز یا ....

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

منم این تجربه رو روی سودا داشتم تا سه ماهگی هم از سینه و هم از شیشه و هم پستونک استفاده می‌کردم دو روز مریض شدم سودا پیش مادرم موند و فقط شیشه و پستونک خورد دیگه سینه نگرفت و تا آخرش شیر خشک خورد الان سودا ۵ سال و نه ماهه هست 

خیلی از بچه ها اینجوری میشن و مامانا از خدا خواسته شیر خشک میدن.خوبه ک بخاطر حست داری تلاش میکنی شیر خودتو بدی ولی همیشه و همه جا نمیتونی بدوشی دوساعت تا شیر بیاد مجبوری شیر خشک بدی عیبی نداره ک

2810