2777
2789
عنوان

آیا نوکیا دکمه ای در منزل دارید

925 بازدید | 49 پست

سلام

شبتون بخیر

عزاداریتون قبول

تعمیرکار سخت افزار موبایل هستم. هر سوالی داشتید در این زمینه در خدمتم

نوکیا ساده دکمه ای

حتی خاموش هم بود اشکال نداره

ظاهرش مهم نیست

ممنونم میشم

فقط اگر کسی داره و نیاز نداره اعلام بفرماید

هزینه اش هم تقدیم میشه با هزینه ارسال

جسارتا خارج از موضوع تاپیک پست گذاشته نشود.

مرسی از بودنتون... 🌹

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

دوسه تا داریم انداختم تو اسباب بازی بچه ها بازی کنن 

لازم دارید؟

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                                                                                                                                  خُدایا شُکرت بخاطرِ وجودِعزیزانم(همسرم💞پسرم😍دخترم😍خانوادم💖)وَ آرامشے کـِ دارم...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من که 6120 دارم ولی خودم دارم استفادش میکنم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
سلام چقدرمیخرین

سلام

بستگی به مدلش داره

مثلا از ۱۰۰ تا ۴۰۰

البته فقط ساده

چون بیشتر از این ارزش نداره برای آموزش میخوام

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
دوسه تا داریم انداختم تو اسباب بازی بچه ها بازی کنن لازم دارید؟

سلام بله

اره اما کمه زیاد نیست که بخواد ارزش داشته باشه اما یه عده که یه عالمه گوشی میخرن و طلاهاشونو استخراج ...

اهاا

جالبتر از این ،تاریخ کاربری اسی هست🙄باابنکه اقاست و بیشتر بخاطرشغلش عضو سایت شده بازم تونسته بمونه وتعلیق نشه👌