2777
2789
عنوان

آیا نوکیا دکمه ای در منزل دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 925 بازدید | 49 پست
طلای داخلشو استخراج میکنن

خواهشا چیزی که در موردش اطلاع ندارید بیان نکنید

برد های ضایعات که کیلویی میخرن 

تازه اون هم به این راحتی نیست و کاملا پیچیده هست

نه اینکه کسی بخواد تک تک گوشی ها رو بگیره و این کارو کنه 

اصلا توجیحی نداره

اون هم اینطور نیست که طلاباشه

آلیاژی از طلا اون هم فرضا از چندین تن برد چند گرم!

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
من که 6120 دارم ولی خودم دارم استفادش میکنم.

خیلی گوشیه خوبیه

مدل کلاسیکش رو دارید؟

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهشا چیزی که در موردش اطلاع ندارید بیان نکنیدبرد های ضایعات که کیلویی میخرن تازه اون هم به این راح ...

بله شما درست میفرمایید☺️

بنده هم تو پیامام عرض کردم طلای داخل گوشی ها کمه و ارزشی نداره.فقط در صورتی ارزش داره که تعداد بالا باشه.

بنده از پیچ و خم این کار اطلاعات دارم دیگه نیاز نیست شما باز بمن توضیح بدین.

شما هم ظاهرا تمام تاپیک هاتون راجب همین جمع آوری گوشی ها هست.دنبال یکی دوتا نیستین دنبال یه تعداده زیادین.

حالا در هرصورت ان شاالله که من اشتباه کرده باشم

بدرود✌️

به چ دردت میخوره

برای کار آموزش به کار گروهی میخوام

چون برای مبتدی از نوکیا های ساده شروع آموزش بهتری داره

بله شما درست میفرمایید☺️بنده هم تو پیامام عرض کردم طلای داخل گوشی ها کمه و ارزشی نداره.فقط در صورتی ...

شما اندازه درکتون برداشت میکنید

مخاطبم دوستانی بودن که درک بالاتری از این موضوع دارند و فقط در جواب پست شما ریپلای کردم.

موفق باشید!!

من هم دارم فک کنم یه دو سه تایی

ممنون میشم مدل یا عکسشون رو محبت کنید

خیلی گوشیه خوبیهمدل کلاسیکش رو دارید؟

بله کلاسیکه.
تفاوتی با مدلهای دیگش داره؟
من دوست داشتم یه c5 داشتم که همه چیزش بهتر از این باشه.
راستی اسمتون برام آشناست. شما بودین که درباره گوشی e250 چند روز باهاتون صحبت داشتم؟

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
شما اندازه درکتون برداشت میکنیدمخاطبم دوستانی بودن که درک بالاتری از این موضوع دارند و فقط در جواب پ ...

خب اشتباه کردید که ریپلای کردین

چون منم مخاطبم شما نبودین.

در هرصورت اوکی ان شاالله که در حیطه اموزش موفق و سربلند باشید🌱☺️

بله کلاسیکه.تفاوتی با مدلهای دیگش داره؟من دوست داشتم یه c5 داشتم که همه چیزش بهتر از این باشه.راستی ...

ارادت بله

باطریش رو لازم داشتید 😊

کلاسیک رم خوره و کاربری گسترده تری داره.

c5 دکمه ای منظورتونه؟ یا لمسیش؟

c

من یکی دارم افتاد داخل جوب و کار نکرد به کارتون میاد؟ 

یکی هم دارم بدبخت فلک زده اونم هست 

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش