2777
2789

سابقه خیانت داره حتی اون دوست دختر سابقش باهمه دوست میشه سابقش خراب شده شوهرم با شوهرش دوس بود چن سال پیش دیدم زنه ب شوهرم پیام داده اینم جواب داده خلاصه ماجراش زیادا ولی گفتن بخاطر کار شوهره بوده هرچن ک تو روستا پیچید باهم حرف میزنن 😔خلاصه ک الان ۵ سال میگذره دوسالی میشه زنه طلاق گرفته بعد طلاق وصعش بدتر شده شوهرمنم گوشی مخفی اینا داره الان هرروز میره هئیت روستاشون مطمئنم اونم اونجاس همو میبینن از طرفی دوس ندارم برم اونجا خونه مادرشوهرمه اصلا راحت نیستم باردارم از حرفاشونم خوشم نمیاد مثلا پارسال خواهرشوهر نفهمم جلو جاریام گف زیبا ببین زهرا اونطرف وایستاده داره تورو نگاه میکنه طلاهاتو نشونش بده بسوزه خیلی ناراحت شدم انگار میحاس یاداوری کنه بهم شوهرم نمیدونه ولی من بااین حرف خیلی سوختم اونم جلو جاریام😔نمیدونم چیکار کنم الان شوهرم تو هئیت ن دوس دارم بره ن دوس دارم باهاش برم همینجور تو قیافم بنظرتون من مشکل دارم یا واقعا کار شوهرم زشته

برایم مهم نیست ؛ کسی که از من گذشت می خواهد با یک نفر ادامه دهد یا صد نفر!چیزی که اورا مهم میکرد علاقه وتعهدش به من بود بدون اینها همه را به یک چشم میبینم ..همه آدم هایی که ترکتان کرده اند یک روز برمیگردند ازالان خودتان رابرای حرف های آن روز آماده کنید مبادا خام شوید.یادتان باشد که هیچ چیزی تغییر نکرده، اوهمان ادم سابقی است که بهتر از شما راپیدا نکرده است.....عاشقتونم برا سلامتی خودم وخونواده امم ک ی صلوات و حتما میفرستی😊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب چرا از این ادم باردارشدی

چه ربطی داره اخه فقط دنبال بهونه این بکوبین ادمو وقتی قرار نیس جدا بشی چیکار کنم پس

برایم مهم نیست ؛ کسی که از من گذشت می خواهد با یک نفر ادامه دهد یا صد نفر!چیزی که اورا مهم میکرد علاقه وتعهدش به من بود بدون اینها همه را به یک چشم میبینم ..همه آدم هایی که ترکتان کرده اند یک روز برمیگردند ازالان خودتان رابرای حرف های آن روز آماده کنید مبادا خام شوید.یادتان باشد که هیچ چیزی تغییر نکرده، اوهمان ادم سابقی است که بهتر از شما راپیدا نکرده است.....عاشقتونم برا سلامتی خودم وخونواده امم ک ی صلوات و حتما میفرستی😊
پس ادامه بده وناراحت نباش الان میخوای چی بهت بگیم

الان واقعا مشکل من این بود خیلی ممنونم از راهنماییت

خب عزیزم توفکر میکنی زن مرده هرزه خیالشون هست ک توداری عذاب میکشی 

اون زنه اگر کثیف نبود ک بعد طلاق میگی بدترم شده براشون تومهم نیستی اصلا وابدا 

بفکر سلامتی خودت وبچت باش غصه بخوری پیر وفرسوده میشی مریض میشی چاره ای نداری دیگه 

پس ادامه بده وناراحت نباش الان میخوای چی بهت بگیم

همینو بگو

خودش اوکی هست بهش خیانت بشه داره یه بچه هم میاره از مرد خیلنت کار زن باز بعد میگه رفته پیش فلانی حالا چیکار کنم، تا الان خودتو زدی به اون راه بعد از اینم بزن تا یه روز خودش ولت کنه با یه بچه بذاره بره، جدا نمیتونی بشی حداقل یه بچه رو با خودت بدبخت نمیکردی

چه ربطی داره اخه فقط دنبال بهونه این بکوبین ادمو وقتی قرار نیس جدا بشی چیکار کنم پس

وقتی قرار نیست جدا بشی باید تحمل کنی دیگه. راه دیگه ای داری با بچه تو شکمت؟! بذار بره هیئت اونم حامله کنه و بیاد دیگه. تو حرص نخور.

😐😐تو مقصری ک پذیرفتی اما بازم ناراحت میشی

حال من حال اون آدم زخمیه که خودش دیده زخمش چقد کاریه اما جایی نمیره خوش نشسته بمیره …

حق داری کاملا

با ادم نفهم ادم نمیدونه چیکار باید کرد 

این فقط خودتی که داری میسوزی

به نظرم برو باهاش یجوری بچین که مستقیم بری هیئت و برگردین 

عصبی‌نمیشم‌،فاصله‌میگیرم

یا باید بیخیال حرف مردم باشی و کنار شوهرت باشی 

اینطوری شوهرتم خودشو جم وجور میکنه 

فکرتم همش درگیر نمیشه 

یااینکه اگه نمیتونی حرف و حدیث و تحمل کنی بشینی خونه و هی فکرای مختلف کنی و اذیت شی 

خودت تکلیفتو معلوم کن عزیزم 

هرکسی ظرفیت خودشو بهتر میدونه 

ولی من بودم شوهرمو تنها نمیذاشتم و کنارش می بودم 

همینو بگوخودش اوکی هست بهش خیانت بشه داره یه بچه هم میاره از مرد خیلنت کار زن باز بعد میگه رفته پیش ...

ی بچه داشتم و نتونستم جداشم کسی پشتم نبود کاش اینقد راحت قضاوت نمیکیردی