2777
2789
همینو بگوخودش اوکی هست بهش خیانت بشه داره یه بچه هم میاره از مرد خیلنت کار زن باز بعد میگه رفته پیش ...

درسته حداقل اگر بچه نبود میتونستی طلاقت بگیری و بتونی باز یه ازدواج خوب بکنی خودشو بدبخت کرده دلمم میسوزه اما چیکارکنیم واقعا نمیدونم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی بچه داشتم و نتونستم جداشم کسی پشتم نبود کاش اینقد راحت قضاوت نمیکیردی

خب دلیلت چی بود که داری یکی دیگه اضافه میکنی؟ فکر کردی یکی دیگه بیاری خیانت نمیکنه؟

به نام خدایی که ما رو بنده خطاب نکرد بلکه فرزند خودش خطاب کرد.✝
درسته حداقل اگر بچه نبود میتونستی طلاقت بگیری و بتونی باز یه ازدواج خوب بکنی خودشو بدبخت کرده دلمم م ...

عزیزم من ی دخترم دارم 😔نمیتونم جدا بشم شرایطم تو خونه پدری سختتره

برایم مهم نیست ؛ کسی که از من گذشت می خواهد با یک نفر ادامه دهد یا صد نفر!چیزی که اورا مهم میکرد علاقه وتعهدش به من بود بدون اینها همه را به یک چشم میبینم ..همه آدم هایی که ترکتان کرده اند یک روز برمیگردند ازالان خودتان رابرای حرف های آن روز آماده کنید مبادا خام شوید.یادتان باشد که هیچ چیزی تغییر نکرده، اوهمان ادم سابقی است که بهتر از شما راپیدا نکرده است.....عاشقتونم برا سلامتی خودم وخونواده امم ک ی صلوات و حتما میفرستی😊

خوب یکی دیگه رو نمیاوردی عزیزم

تو که شرایطت میدونی 

یه بچه‌ی دیگه اضافه کنی که همه چیز بدتر میشه

تو مشغول بچه ها میشی اونم راحت تر به کاراش میرسه

هر کی قرار نیست جدا بشه باید همینطور بچه بیاره؟

بهش بگو نره روستاشون، بگو تو هم میخوای بری عزاداری ولی همون جای خودتون یه هیئت خوب سراغ داری مثلا بهتره با هم برین اونجا.. چند بار خواهش و تمنا کن از راه نرم کردن وارد شو که قید روستا رو بزنه. اگه قبول نکرد نمیتونی کاری بکنی بشین دعا کن اون خانمه یکی دیگه رو گیر بیاره شوهر کنه بره

براتون دعا میکنم، کامنت بزارین تاپیک دعام🦋
عزیزم من ی دخترم دارم 😔نمیتونم جدا بشم شرایطم تو خونه پدری سختتره

نزار همسرت اینو‌بفهمه . اگر بفهمه اونوقت علنا خیانت میکنه چون تا بفهمه جایی برای رفتن نداری دیگه هرکار دلش بخواد میکنه . الانم از روی حدس و گمان خودتو اذیت نکن . بفکر تو راهیت باش

دوست عزيزم الان ناراحتي ولي شما خودت ميدوني شوهرت خائن هست.خير و خوشي بچه هات رر بييني

ولي تو خواهر منم بودي  بهت ميگفتم خب توي اين شرايظ

يكي بسه ديگه..اين نه قضاوته نه شماتت

اين ي حرف خواهراته است.از سر دلسوزي

يكروز اگر شوهرت رفت با كسي ديگه 

به دندان كشيدن يك بچه راحتره دوتاست(خدايي نكزده)

تا كي ميخواي شوهرت  بپاي؟ 

پس وقتي اين داستان برات پذيرفته شده هست

حرص نخور بيخيال باش 

💕